Forum » Omrežja in internet » Omejena ali prekinjena povezava !?
Omejena ali prekinjena povezava !?
kratos ::
lep pozdrav vsem !
no mam ogromen problem , pred parimi dnevi sm dal formaterat komp , in ko sem da dobil nazaj sem mogu nasnet sm neke driverje in mi je lepo delou... do druzga dneva ko mi je v omreznih povezavah napisalo pri local area connections : omejena ali prekinjena povezava (pozabil sem ze kdaj se mi je to naredilo ter zakaj) imam 2 povezave (local area connection 2 ter local area connection 3) in pri obeh je isto, ko dam popravi mi napise, da windovs ni mogel odpraviti tezav: obnaljanje naslova ip . Aja pa imam brezzicni router ker ima drugi komp brezzicno povezavo , router ter modem sta pa zraven mojga kompa.
res prosim za pomoc ker ze par dni brskam po par ur na dan po googlu da bi kej odkriu , pa vse kar najdem ne dela oz. ne znam .
[color=red]PROSIM POMAGAJTE MIII KAKOR HITRO SE DA, VSAKEGA ODGOVORA BOM VESEL !!!!!!!!!!!!!![/color]
no mam ogromen problem , pred parimi dnevi sm dal formaterat komp , in ko sem da dobil nazaj sem mogu nasnet sm neke driverje in mi je lepo delou... do druzga dneva ko mi je v omreznih povezavah napisalo pri local area connections : omejena ali prekinjena povezava (pozabil sem ze kdaj se mi je to naredilo ter zakaj) imam 2 povezave (local area connection 2 ter local area connection 3) in pri obeh je isto, ko dam popravi mi napise, da windovs ni mogel odpraviti tezav: obnaljanje naslova ip . Aja pa imam brezzicni router ker ima drugi komp brezzicno povezavo , router ter modem sta pa zraven mojga kompa.
res prosim za pomoc ker ze par dni brskam po par ur na dan po googlu da bi kej odkriu , pa vse kar najdem ne dela oz. ne znam .
[color=red]PROSIM POMAGAJTE MIII KAKOR HITRO SE DA, VSAKEGA ODGOVORA BOM VESEL !!!!!!!!!!!!!![/color]
V-i-p ::
Ponudnik tvojih internet storitev pa je?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
ponudnik je telemach
no danes sem zamenal mrezno kartico iz tega kompa na tistga , in jo je lepo zamenalo ampak je tudi pisalo omejena ali prekinjena povezava, zdej sem jo dal pa nazaj in tukaj dela brez problema ...
nimam pojma kaj je narobe sam internet lepo dela tko da ni telemach kriv .
no danes sem zamenal mrezno kartico iz tega kompa na tistga , in jo je lepo zamenalo ampak je tudi pisalo omejena ali prekinjena povezava, zdej sem jo dal pa nazaj in tukaj dela brez problema ...
nimam pojma kaj je narobe sam internet lepo dela tko da ni telemach kriv .
V-i-p ::
Omrežje kabelskega interneta je zaklenjeno na MAC številko tvoje mrežne kartice. Tako da lepo pokliči na 080 22 88 in prosi, da ti registrirajo novo MAC adreso, ki se prijavlja na modem, pa bo ta famozni rumeni klicaj takoj izginil :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
car si v-i-p !!!
ammm, poklicem jih pa jim sam recem da ce lahko registrerajo nov mac adres ? pa kaj jim morm se povedat da bodo sploh vedl komu to nardit rabm kasn ip ker nimam nobenih listou od modema tko da nevem ce je sploh treba met kej?
ammm, poklicem jih pa jim sam recem da ce lahko registrerajo nov mac adres ? pa kaj jim morm se povedat da bodo sploh vedl komu to nardit rabm kasn ip ker nimam nobenih listou od modema tko da nevem ce je sploh treba met kej?
Zahnzi ::
Oni ze vejo kaj morjo nardit. Sem imel isti problem. Poklici in po 5 minutah bo vse odpravljeno.
ja , sem ze poklicou prejsn tedn pa so rekl da mi ne zaznajo kompa , kot ga ni , pa sm pol prec veda da je neka sistemska napaka, in sem mogu spet formaterat komp in zdej dela lepo kot urca :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov pc, kako z internetomOddelek: Omrežja in internet | 1700 (1437) | MTB |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 3993 (3789) | imagodei |
» | Local Area Connection povezava ni omejena ali prekinjenaOddelek: Omrežja in internet | 1353 (1146) | Blazzz |
» | xp z sp2 - težave z internetomOddelek: Operacijski sistemi | 1373 (1219) | schwarzvald |
» | Prekinjanje povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1535 (1407) | guererro |