Forum » Igre » Age of empires
Age of empires
cvetkob ::
Dober dan z prijateljom bi igrala AOE2 in imama veliko problemov. Njemu se nemore povezati! On ima neke probleme z routerom, kot verjetno tudi jaz! Jaz sem naredil kot je pisalo na strani portforwarding al neke takega! No nevem zakaj ne dela? Jaz imam asus router on pa dlink - dl524 se mi vidi!
No naj povem, da sem jaz naredil soboo in je drugi kolega prišo notri, ko pa ta ni mogel! Ko je naredil on sobo, pa ga vidim in mi čez čas napiše Unable to join game. Enako napiše tudi njemu ko hoče iti v mojo sobo!
No naj povem, da sem jaz naredil soboo in je drugi kolega prišo notri, ko pa ta ni mogel! Ko je naredil on sobo, pa ga vidim in mi čez čas napiše Unable to join game. Enako napiše tudi njemu ko hoče iti v mojo sobo!
- premaknilo iz Omrežja in internet: STASI ()
subby ::
ja dostkrat se zgodi, da tisti z routerji ne morejo joinat v igro a drugi lahko joinajo v njihovo
a ste mogoče probal odpret določene porte za to igro? na microsoftovi strani ti piše... klik
btw.. glih včeraj sem razmišljal, da bi spet malo igral aoe2, tako da če potrebujete igralca, pm me!
a ste mogoče probal odpret določene porte za to igro? na microsoftovi strani ti piše... klik
btw.. glih včeraj sem razmišljal, da bi spet malo igral aoe2, tako da če potrebujete igralca, pm me!
to na strani sem naredil! In brez haska ! No očitno imam jaz tudi nekaj narobe, saj ko grem na GameSpyja mi nevidi nobene povezave! katastrofa!!! Komot igraš poleg :d
subby ::
hja ... aoe2 pa routerji pa trije pojmi
nekaterim frendom je delalo, če so samo porte odprli
povej ko/če bosta zrihtala
nekaterim frendom je delalo, če so samo porte odprli
povej ko/če bosta zrihtala
Mi lahko povete kak bi odprjo vse porte odprjo? Mam pa ASUS RX3041 ! Ker niti prek gamespya nemrem igrati !
nuclear ::
če pravilno forwardaš port pol dela. vse.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategy games (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12115 (1609) | mtosev |
» | Age of empires 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8739 (1819) | Twixz |
» | Age of Empires 2 preko xfireOddelek: Igre | 1257 (880) | ZilexFTW |
» | age of empires prek netaOddelek: Igre | 2529 (2399) | misso |
» | kako gostiti igro v lanu -> vidna na netuOddelek: Omrežja in internet | 1427 (1085) | frudi |