Forum » Omrežja in internet » Ogled vseh zivih nadaljevank, filmov,.. na HULU in FANCAST
Ogled vseh zivih nadaljevank, filmov,.. na HULU in FANCAST
Calligulla ::
Nekateri morda ze poznate omenjeni strani
HULU
FANCAST
Tezava je, da predvsem zaradi zmede vsebin raje ne ponujajo gledalcem zunaj ZDA in Evropejci vecinoma nimajo dostopa.
Tezava je resljiva z programom Hotspot Shield, ki deluje brezhibno a ima neke omejitve pri kolicini prenosa.
Se najboljsa resitev je uporaba programa Proxifier in vnosa ameriskega proxyja. Zadeva v Operi odlicno deluje in ze kak teden uzivan v The tonight show, Conanu O'Brianu ipd..
Skratka priporocam. So pa gor prakticno vse nadaljevanke, kvaliteta videa na TVju dobra, zvok pa prav tako.
HULU
FANCAST
Tezava je, da predvsem zaradi zmede vsebin raje ne ponujajo gledalcem zunaj ZDA in Evropejci vecinoma nimajo dostopa.
Tezava je resljiva z programom Hotspot Shield, ki deluje brezhibno a ima neke omejitve pri kolicini prenosa.
Se najboljsa resitev je uporaba programa Proxifier in vnosa ameriskega proxyja. Zadeva v Operi odlicno deluje in ze kak teden uzivan v The tonight show, Conanu O'Brianu ipd..
Skratka priporocam. So pa gor prakticno vse nadaljevanke, kvaliteta videa na TVju dobra, zvok pa prav tako.
buneech ::
TekO ::
Pfei, sedajle inštaliral tale Hotspot Shield spet po dolgem času, pa mi je net na temu računalniku takoj nehal delat, čeprav sem nekoč že uporabljal ta program. Spodaj desno pa se je pa pojavila ikonca "Limited or no conectivity". Semizdi da zadeva kar kliče po raznem spywareju in podobni navlaki že s tistimi dodatnimi programi.
Se je mogoče še komu to naredilo oziroma ve razlog zakaj?
Zadevo sem sicer rešil s system restore samo sem useeno radoveden.
Se je mogoče še komu to naredilo oziroma ve razlog zakaj?
Zadevo sem sicer rešil s system restore samo sem useeno radoveden.
Ideas are bulletproof.
al3s ::
http://www.watchtvsitcoms.com/ sicer malo slabsa kvaliteta ampak veliko nadaljevank in oddaj. Omejen na 72min streama/24ur se mi zdi...ce se ne registriras.
Verjetno jo bodo kmalu skinli sploh mi ni jasno kako to ze toliko casa laufa(dobro leto).
Verjetno jo bodo kmalu skinli sploh mi ni jasno kako to ze toliko casa laufa(dobro leto).
al3s ::
okapi: Dej ne nabijaj dej...ali hoces nagrado za tvojo postenost. Nevem od kdaj je podajanje linkov do spletne strani proti pravilom ali se igramo kitajsko tukaj. Sploh pa nevem zakaj se vkljucis v debato in ne poves nic pametneg...to bi moralo biti proti pravilom!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: al3s ()
drvo ::
http://www.surfthechannel.com/channels....
Odlična stran, filmi in praktično vse serije ki se jih lahko spomniš.
Odlična stran, filmi in praktično vse serije ki se jih lahko spomniš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kodiranje prometaOddelek: Omrežja in internet | 786 (710) | Yacked2 |
» | Anonimnost na Svetovnem SpletuOddelek: Omrežja in internet | 3210 (2823) | primus1024 |
» | Gmail in velika težava s priponkamiOddelek: Omrežja in internet | 2555 (2130) | bastadu |
» | HuluOddelek: Omrežja in internet | 1739 (1472) | Matheeew |
» | HULU – nadomestek za vašo TV?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3674 (3674) | HunterMan |