Forum » Pomoč in nasveti » Digitus SERIAL PCI i/o Card se noče inštalirat
Digitus SERIAL PCI i/o Card se noče inštalirat
beta1 ::
Že 4 ure se zajebavam z to Digitusovo SERIAL PCI card. Ne dela pa da se obrnem na glavo. Serijski priklop pa rabim za priključitev medicinskega pripomočka. Serijski priklop na plati pa že imam zaseden od drugega medicinskega pripomočka.
Nobenega gonilnika noče inštalirat. Probal sem pa vse: Iz priloženega CDja, ni nobeden pravi. 75% driverguide driverjev ni pravih. Nobeden iz digitusove strani ni pravi. Iz podjetja katerega je čip, ni nobeden gonilnik pravi. Nevem od teh 50 driverjev bi skoraj mogel en delat.
Kartica:
Digitus Serial PCI I/O Card
čip: SUN 1889 (0414) VER3.1
Na škatli piše: DCSER1
Sistem:
MS Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2
Vse updatano in spucano, tak kot mora bit. Na gonilnikah in navodilah piše da dela z 2003.
PC:
Core 2 Duo e6600
ASUS P5B (Navadna) BIOS 1803 - v biosu so defaulti naloženi, edino datum in boot zaporedje je spremenjeno
Patrion 2x 1GB DDR 800mhz cl5
LC 550w , ostalih komponent je kar nekaj - 4 diski, pekač, grafa.
Kaj naj naredim. Matična ima samo 1 com port, pa še tega sem mogel z kabelčkom povezat. Drugih COM portov pa ta plošča nima.
Če ima kdo kašno idejo >>>- Prosim pomagajte!!!!!!!
Nobenega gonilnika noče inštalirat. Probal sem pa vse: Iz priloženega CDja, ni nobeden pravi. 75% driverguide driverjev ni pravih. Nobeden iz digitusove strani ni pravi. Iz podjetja katerega je čip, ni nobeden gonilnik pravi. Nevem od teh 50 driverjev bi skoraj mogel en delat.
Kartica:
Digitus Serial PCI I/O Card
čip: SUN 1889 (0414) VER3.1
Na škatli piše: DCSER1
Sistem:
MS Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2
Vse updatano in spucano, tak kot mora bit. Na gonilnikah in navodilah piše da dela z 2003.
PC:
Core 2 Duo e6600
ASUS P5B (Navadna) BIOS 1803 - v biosu so defaulti naloženi, edino datum in boot zaporedje je spremenjeno
Patrion 2x 1GB DDR 800mhz cl5
LC 550w , ostalih komponent je kar nekaj - 4 diski, pekač, grafa.
Kaj naj naredim. Matična ima samo 1 com port, pa še tega sem mogel z kabelčkom povezat. Drugih COM portov pa ta plošča nima.
Če ima kdo kašno idejo >>>- Prosim pomagajte!!!!!!!
beta1 ::
Sem že odpravil problem.
Problem je bil, da ni bilo pravega 2k3 driverja. Odprl sem XP driver *.inf in dodal win2003 in spremenil kernel iz 5.1 v 5.2. Zdaj dela normalno.
Problem je bil, da ni bilo pravega 2k3 driverja. Odprl sem XP driver *.inf in dodal win2003 in spremenil kernel iz 5.1 v 5.2. Zdaj dela normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik s serijskimi vrati in Win 7 ProOddelek: Kaj kupiti | 1488 (1047) | bijoloh |
» | COM porti v win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 882 (691) | mix384food |
» | Disketnik za laptopOddelek: Strojna oprema | 666 (592) | amigo_no1 |
» | Vaši nasveti pri nadgradnjiOddelek: Kaj kupiti | 1874 (1393) | sid911 |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1759 (1558) | su37 |