Forum » Programska oprema » Problem v excelu
Problem v excelu
vidi ::
Ali ima kdo kakšen predlog:
Na prvem sheetu imam podatke v vrsti za posamezno obdobje, na drugem sheetu pa imam veliko kazalnikov, ki se izračunavajo na podlagi teh podatkov (kazalniki niso le v eni vrsti).
Zanima me, kako bi bilo mogoče npr. z navadnim macrom al kakšno funkcijo na drugem sheetu (kjer so kazalniki) priklicevati podatke iz različnih obdobij???? Upam, da sem bil zadosti jasen.
Na prvem sheetu imam podatke v vrsti za posamezno obdobje, na drugem sheetu pa imam veliko kazalnikov, ki se izračunavajo na podlagi teh podatkov (kazalniki niso le v eni vrsti).
Zanima me, kako bi bilo mogoče npr. z navadnim macrom al kakšno funkcijo na drugem sheetu (kjer so kazalniki) priklicevati podatke iz različnih obdobij???? Upam, da sem bil zadosti jasen.
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
Chessman ::
če te prav zastopim kaj želiš potem lahko rešiš svoj problem z funkcijo vlookup
poglej si tale primer na list 2 vpisuj številke 1-4 pa boš videl če je to kaj rabiš
poglej si tale primer na list 2 vpisuj številke 1-4 pa boš videl če je to kaj rabiš
vidi ::
Hvala za pomoč! Bo šlo s to funkcijo, v navezi s funkcijo adress in indirect!
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel 2007 - težave z osveževanjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (1022) | Qushaak |
» | Iščem program za Naročanje/Prejem robeOddelek: Programska oprema | 1116 (970) | Machete |
» | excel helpOddelek: Pomoč in nasveti | 2305 (2070) | klemenSLO |
» | [EXCEL] Pogojno kopiranje na drug listOddelek: Programiranje | 1778 (1700) | StratOS |
» | Excel 2003 - OzadjeOddelek: Programska oprema | 1956 (1850) | samomas |