Forum » Mobilne tehnologije » težava z aplikacijimi na E60
težava z aplikacijimi na E60
markk1 ::
Pozdravljeni
Imam en problem. Imam Nokio E60 in sem imel telefon na servisu. Sedaj so mi nadgradili SW in ko hočem naložit kakšno novo temo mi piše napaka certifikata. obrnite se na ponudnika aplikacij.
pozna kdo kakšno rešitev tega.
lp
Imam en problem. Imam Nokio E60 in sem imel telefon na servisu. Sedaj so mi nadgradili SW in ko hočem naložit kakšno novo temo mi piše napaka certifikata. obrnite se na ponudnika aplikacij.
pozna kdo kakšno rešitev tega.
lp
Chessman ::
včasih pomaga da si v nadzorniku datotek izklopiš preverjanje certifikata ob namestitvi, v ostalih primerh pa pomaga če za čas namestitve premakneš datum nazaj na datum ko si prvič uspešno namestil program.
Sem recimo JAN 2007 na N73 nameščal TomToma pa ga po tem ko sem ga dobil nazaj iz servisa več ni dalo nam,estiti, sem premaknil datum nazaj in zadeva je proradila. Ko sem pa nameščal FSCaller pa to ni pomagalo sem pa pri izdelovalcu programske opreme zasledil tisto o izklopljenem preverjanju digitalnega certifikata
Sem recimo JAN 2007 na N73 nameščal TomToma pa ga po tem ko sem ga dobil nazaj iz servisa več ni dalo nam,estiti, sem premaknil datum nazaj in zadeva je proradila. Ko sem pa nameščal FSCaller pa to ni pomagalo sem pa pri izdelovalcu programske opreme zasledil tisto o izklopljenem preverjanju digitalnega certifikata
markk1 ::
Chessman hvala stvar deluje zdaj ja. Sem mogo vklopit za certifikate sem mel izklopljeno zdaj pa dela.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prijava, delo na črnoOddelek: Loža | 4608 (3888) | Phantomeye |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4855 (4645) | Mehmed |
» | Odstranitev antivirus 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1602) | Wox |
» | Znanih več cen Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15129 (11857) | T-h-o-r |
» | Nokia E51Oddelek: Mobilne tehnologije | 4622 (2763) | adinfinito |