» »

Virus

Virus

Neo12 ::

Imam nek virus na računalniku. Preprečuje mi prenos podatkov iz c particije na d. Nobenega programa mi ne dovoli inštalirat. A obstaja kaka rešitev.

volkec ::

Obstaja neka rešitev, katera zna biti odvisna od nekega operacijskega sistema, ki ga uporabljaš. Seveda pa je tudi ta rešitev odvisna od nekega virusa, ki se nahaja na tvojem računalniku.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: volkec ()

Win xp uporbljam.

Urgh ... si imel pred virusam inštaliran kakšen antivirusen program?

Ti je ta antivirusen program mogoče povedal kater virus se nahaja na tvojem računalniku?

Če imaš še kakšen računalnik pri roki, lahko vzameš disk ven in ga daš v drugi računalnik, kjer ga boš potem pregledal za antivirusnim programom(NOD32, AVG, Avast, ...).

Ja avast. se mi je odprolo okno v novem IE in je napisalo da je virus Trojan SPM/LX. Nenehno se odpirajio okna sama od sebe čeprav vedno uporabljam firefox. Ie sem pred tem zbrisal iz sistema.

Se ti ni zdelo pomembno, da deliš z nami kateri virus/trojanca imaš? :\

Drugače pa 1. zadetek, ob iskanju "Trojan SPM/LX", na googlu je tole. Če boš prebral, boš videl, da ta trojanc generira te popupe in ti ponuja še več nesnage. Verjetno si mu nasedel, tako da boš moral preiskati CEL svoj disk še za kakšnimi virusi/trojanci.

Emmm ... kaj si odstranil?! IE-ja nemoreš zbrisati, lahko pa zbrišeš bližnjice do njega. Tako da Internet Explorer se še vedno nahaja na tvojem računalniku. :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Varen prenos podatkov (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
555340 (4086) overlord_tm
»

virus trojanski konj

Oddelek: Pomoč in nasveti
117903 (7550) El Nino
»

Trj/Pibesa.A, kaj ta virus naredi

Oddelek: Pomoč in nasveti
251817 (1385) Dead_Eye
»

Kako naj odstranim Trojanca?

Oddelek: Programska oprema
122289 (2101) knesz
»

internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
947562 (6131) ToniT

Več podobnih tem