Forum » Pomoč in nasveti » .Mod file
.Mod file
shadeX ::
Lep pozdrav!
Imam kamero, ki mi snema v .mod formatu. seveda bi jaz rad to convertal v .avi, .mpeg itd, da bi lahko obdeloval videje v programih kot pinnacle, adobe premiere itd. ker ti programi ne podpirajo .mod formata. kje bi jaz dobil kak tak program, ki konverta v te formate.
pa še nekaj. ker imam trenutno kamero na popravilu in nimam nobenega filmčka s to končnico na pcju, kje bi lahko dobil vsaj par sekund dolg clip, da vidim ali bo delovalo...
hvala vnaprej..
Imam kamero, ki mi snema v .mod formatu. seveda bi jaz rad to convertal v .avi, .mpeg itd, da bi lahko obdeloval videje v programih kot pinnacle, adobe premiere itd. ker ti programi ne podpirajo .mod formata. kje bi jaz dobil kak tak program, ki konverta v te formate.
pa še nekaj. ker imam trenutno kamero na popravilu in nimam nobenega filmčka s to končnico na pcju, kje bi lahko dobil vsaj par sekund dolg clip, da vidim ali bo delovalo...
hvala vnaprej..
- spremenil: shadeX ()
R33D3M33R ::
Zraven kamere bi moral zagotovo dobiti CD s programsko opremo, ki zna pretvoriti .mod datoteke v kaj bolj uporabnega.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero HD kamero - domača uporabaOddelek: Zvok in slika | 5178 (2938) | einstein :P |
» | Nakup VIDEOKAMERE - z zapisovanjem na...?Oddelek: Kaj kupiti | 3744 (3055) | franci |
» | Katero videokamero kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2195 (1983) | DJ Beat |
» | Katera HD kamera za domačo uporaboOddelek: Kaj kupiti | 2480 (2251) | mamomu |
» | katero kamero predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 2879 (2291) | Calligulla |