Forum » Pomoč in nasveti » Blue Screen
Blue Screen
Blasphemer ::
Odkar sem dobil wireless internet in uporabljam usb usmerjevalnik se mi konstantno pojavljata dva bluescreena. Enako je ko vklopim usb webcam. In sicer se pojavljata ta dva bluescreena: BUGCODE_USB_DRIVER ter IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Kaj bi to lahko bilo? Poleg tega imam še eno težavo. Včasih ko imam vklopljen utorrent in dljam hitrost prenosa počasi upada dokler ne pade na nič in za tem mi računalnik zamrzne in ga moram resetirati.
LP in hvala za pomoč,
B.
LP in hvala za pomoč,
B.
Izi ::
Brezdvoma je to problem z driverji.
BUGCODE_USB_DRIVER povzroči napaka v driverjih za tojo USB webkamero. Te driverje moraš nujno zamenjati z drugimi ali novejšimi.
Pa še eni drugi driverji ti izgleda tudi povzročajo probleme.
Čisto za vsako stvar, ki jo imaš v računalniku, pojdi na stran proizvajalca in najdi najnovejše driverje.
BUGCODE_USB_DRIVER povzroči napaka v driverjih za tojo USB webkamero. Te driverje moraš nujno zamenjati z drugimi ali novejšimi.
Pa še eni drugi driverji ti izgleda tudi povzročajo probleme.
Čisto za vsako stvar, ki jo imaš v računalniku, pojdi na stran proizvajalca in najdi najnovejše driverje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 ne namesti potrebnih driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1258) | WinXP |
» | blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 618 (547) | Cirosiro |
» | BluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 1964 (1666) | slickerSLO |
» | Problemi z prepoznavanjem USB napravOddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1138) | lonz |
» | Ob vsakem priklopu usb diska mu dodelijo winsi drugačno črkoOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (876) | Brainstorm |