Forum » Izdelava spletišč » js generiran input hidden noče biti POSTan z php
js generiran input hidden noče biti POSTan z php
Buffy ::
Mam en čudn problem... ko dinamično generiram input skrita polja in jih vstavljam v neko tabelo, med FORM taga in ko POStam formo mi teh dodanih input elementov noče postat...
A mogoče v ekdo za kako finto, kr mislim da noče form prepoznat dodanih elementov, sam na spletu nism našu rešitve :/
A mogoče v ekdo za kako finto, kr mislim da noče form prepoznat dodanih elementov, sam na spletu nism našu rešitve :/
Atos ::
Prvič daj piši po slovensko, ker sem moral dvakrat prebrat, da sem razumel kaj hočeš.
Drugič: Če sem te dobro razumel, potem bi stvar morala delati. Daj prilepi kodo sem.
Drugič: Če sem te dobro razumel, potem bi stvar morala delati. Daj prilepi kodo sem.
var divList = document.getElementById('id_table');
var list="";
for...{
list = list + 'input type="checkbox" name="id_usr_'+idArr[i]+'" checked="checked" style="visibility:hidden;" value="'+idArr[i]+'"';
}
divList.innerHTML=list;
dejansko ni pomembo kaj še delam v kodi... pač vse inpute mi zgenerira pravilno (prikaže in tudi ko pogledam v generated source mi pokaže vse elemente....)
document.getElementById('id_table') se vstavi med form>/form>
kokr kol, dejstvo je, da php ne prepozna (POST) inpute ki jih dinamično dodam...
ista težava http://www.thescripts.com/forum/thread763230.html
Se opravičujem za nerazumljive stavke...
EDIT: aja, z ostalo kodo ni nč narobe, tiste inpute k so "statični" pa lepo pošle... tko da ni kaka standardna napaka...
EDIT 2: mislim da bo delal z appendChild() ... probam pa sporočim :)
EDIT 3: nak, tut append ne dela... bo treba najt drugo rešitev :/
Če bo kdo kej pogruntu pa se seveda priporočam
var list="";
for...{
list = list + 'input type="checkbox" name="id_usr_'+idArr[i]+'" checked="checked" style="visibility:hidden;" value="'+idArr[i]+'"';
}
divList.innerHTML=list;
dejansko ni pomembo kaj še delam v kodi... pač vse inpute mi zgenerira pravilno (prikaže in tudi ko pogledam v generated source mi pokaže vse elemente....)
document.getElementById('id_table') se vstavi med form>/form>
kokr kol, dejstvo je, da php ne prepozna (POST) inpute ki jih dinamično dodam...
ista težava http://www.thescripts.com/forum/thread763230.html
Se opravičujem za nerazumljive stavke...
EDIT: aja, z ostalo kodo ni nč narobe, tiste inpute k so "statični" pa lepo pošle... tko da ni kaka standardna napaka...
EDIT 2: mislim da bo delal z appendChild() ... probam pa sporočim :)
EDIT 3: nak, tut append ne dela... bo treba najt drugo rešitev :/
Če bo kdo kej pogruntu pa se seveda priporočam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buffy ()
Stvar deluje... Problem je bil da sm med form elementom uporablu tabele... kokrkol ni vedl kje se konča :S tko da če bo komu kej podobnga naredl nej preveri HTML kodo :P
netanyahu ::
Jaz sem tudi preveril zadevo, ker se mi je zdelo skoraj neverjetno, da to ne deluje. No stvar deluje, spodaj je delujoč primer. Preverjeno v MSIE 7, Firefox 2, Safari 3, Opera 9.5.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"> <html lang="sl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <title>JavaScript generated hidden input test</title> <script type="text/javascript"> function dodaj() { e = document.getElementsByTagName("form")[0]; // 2 e.innerHTML += "<input type=\"hidden\" name=\"input2\" value=\"value2\">"; // 3 input = document.createElement("input"); input.setAttribute("type", "hidden"); input.setAttribute("name", "input3"); input.setAttribute("value", "value3"); e.appendChild(input); } </script> </head> <body> <h1>JavaScript generated hidden input test</h1> <?php if(isset($_POST["input1"])) { /* obravnava poslanih podatkov */ ?> <pre> <?php var_dump($_POST); ?> </pre> <a href="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>">Nazaj</a> <?php } else { /* izpis obrazca za pošiljanje podatkov */ ?> <form method="post" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>" id="form"> <input type="text" name="input1" value="value1"><br> <input type="button" value="Dodaj skrito" onclick="dodaj();"><br> <input type="submit" value="Pošlji"><br> </form> <?php } ?> </body> </html>
Aha, supr hvala, očitno me je zmatrala html koda, kr ko sm še pogledu na w3valid sm mel napako na formi, ni vedl kje se začne in kje konča :S
Drgač pa še morm zdej za IE popravt kr mu nekje neki ne paše in potem skripte sploh noče izvest... (moja skripta :P)
Hvala za odgovore!!!
Drgač pa še morm zdej za IE popravt kr mu nekje neki ne paše in potem skripte sploh noče izvest... (moja skripta :P)
Hvala za odgovore!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buffy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JqueryOddelek: Izdelava spletišč | 1799 (1523) | mk818764 |
» | [PHP/JavaScript] tic tac toeOddelek: Programiranje | 1669 (1402) | illion |
» | Javascript - izračun razlike v datumihOddelek: Programiranje | 1910 (1765) | kogledom |
» | [Ajax in Java] v IE6 dela, v Firefoxu neOddelek: Programiranje | 1912 (1666) | krho |
» | Internet strani kot slideshowOddelek: Izdelava spletišč | 2109 (1860) | sverde21 |