Forum » Pomoč in nasveti » uporabniški račun-zelo velik problem
uporabniški račun-zelo velik problem
lele ::
namreč ustvariu sem si pr uporabniškem računu nou račun,in tako sm meu dva,čez cajt se odjavim in ponovno zaženem računalnik in ko pridem do winowsou k mi pokaže uporabnike mi pokaže samo enega in to tega k sm si ga na novo ustvaru,wtf kva je zdj to. grem pod račune d bi preklopu pa mi kaže samo tega k sm si ga naredu,grem pod obnoviteu sistema pa napiše d nimam sovolj pravic,a mi lhko kdo pomaga al pa usaj svetuje kaj nej zdj nardim?
bluefish ::
prijavi se kot admin in poglej, kateri računi so vidni.
V nadaljevanju pa te prosim, da uporabiš vsaj malenkost slovnice.
V nadaljevanju pa te prosim, da uporabiš vsaj malenkost slovnice.
bluefish ::
ko zaženeš računalnik in je v tisti fazi, ko ponavadi začne brati iz CD-ja, če je vstavljen, pritiskaj F8, dokler se ti ne bo pojavil izbirni meni, kjer računalnik zaženeš kot admin. Nato se v ta račun prijavi in v Control Panel-u poglej, če sta vidna oba računa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 professional SLO lang.Oddelek: Operacijski sistemi | 4648 (4339) | Robi :P |
» | zvok v drugem uporabniškem imenuOddelek: Pomoč in nasveti | 2904 (2672) | tweet |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3540 (3149) | Cold1 |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14301 (11136) | fosil |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5834 (5834) | gumby |