Forum » Strojna oprema » Wireless/Bluetooth se ne vžge
Wireless/Bluetooth se ne vžge
Storm ::
Na prenosniku se mi ne upali Wireless/Bluetooth, čeprav je kao pravilno inštaliran in sistem javlja, da je driver pravi in da je zadeva enable. wireless asistant pa mi pri preklapljanju wireless gumba daje opcije disable ali pa off, druge ni, tudi plava LED lučka ne sveti več.
Zaštartal sem tudi WZA wireless zero assistant, ne zalaufa se ta povezava. Je crknalo, al je kakka finta?
Zaštartal sem tudi WZA wireless zero assistant, ne zalaufa se ta povezava. Je crknalo, al je kakka finta?
Markec The Great
Storm ::
Nekako sem ugotovil, da semi Wireless Zero Assistant noče zalaufat, piše Service stopped, ko ga hočem manualno Start napiše Error 1068. Na netu sem pogledal kaj to je in kako odpravit, šel po vseh korakih kaj vse mora biti zalaufano, pa se ne zaluafa. Sicer se je wireless gumb zdej upalu, ampak noče iskat brezžičnih omrežij, ter me napoti da zalaufam WZA. Any ideas?
Markec The Great
Jakka ::
Si prepričan, da je "Wireless Zero Assistant" service, da ni "Wireles Zero Configuration"? Sistem je pa? XP, Vista?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless network settingOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (875) | lopatca |
» | Wireless prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 2506 (2296) | alesek86 |
» | wlanOddelek: Omrežja in internet | 2056 (1518) | jerneju |
» | servis se mi noče zagnatiOddelek: Programska oprema | 708 (677) | sinko999 |
» | problem vklopa wireless karticeOddelek: Omrežja in internet | 1870 (1642) | noteadmin |