» »

Kakšno vodno hlajenje?

Kakšno vodno hlajenje?

tilinho20 ::

Čisto malo zaradi firbca.
Kakšno hlajenje priporočate za hlajenje grafične, procesorja in čipovja. Koliko stane eno dobro hlajenje? Ali je bolje kupiti vse posebej (vodni bloki,...)?
Malo se razgovorite.

A noben nič ne ve?

stalker ::

Aha, hvala.

Kaj bi jaz rabil za hlajenje čipseta (mogoče se drugače reče, v glavnem za hlajenje plata(nekatere plate so že pripravljene na to))? Pa kako bi to naredil pri Maximus Formuli? Tako plato bom imel.

Zgodovina sprememb…

Ali rabiš hlajenje za Southbridge in prav tako za Northbridge? Kaj je za Maximus Formula bolše hlajenje? Če bi imel na northbridge ali southbridge.?

Zgodovina sprememb…

charlotte ::

Hm.... Glede na to da gledaš na vsak €, se ti pomoje ne splača. Za vodno boš dal okol 200 in več €. Po moje je najbol da vzameš nek hud hladilnik za procesor in grafo in to je to. Dvomim da bo začetnik rabil vodno hlajenje na matični:\ .

IVo ::

Samo ekstremni navijalci rabijo vodne bloke na north bridge-u. Južni most pa redko vidim pod vodo.

Aha hvala.

barco: Če kupiš en hud hladilnik za proc te pride ca. 80 eur in za grafo 60 eur. Sej to še ne vem glede h2o-ja. Ima pa še do naslednega tedna cajt. Za odločit se...Dobim pa še brez DDV-ja kar pomeni, da je razlika še manjša.

Zgodovina sprememb…

Ali je recimo to dobro, če je matična že pripravljena na vodno hlajenje? Ali je bolje če kupiš tist posebej za hlajenje nb-ja?

Zgodovina sprememb…

IVo ::

Ja ni slabo...sam kot sem rekel ti tega ne rabiš... Daš gor na un hladilnik en vent in je čist dost...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vodno hlajenje za Phenom II (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
6812244 (11360) Janac
»

Zračno vs vodno hlajenje - nasvet

91722 (1498) ModriN96
»

Ali bi bilo ohišje dovolj veliko in zračno?

Oddelek: Strojna oprema
311519 (1026) tilinho20
»

vodno hlajenje (strani: 1 2 )

514138 (3513) upirna
»

hrup ... vodno hlajenje

152236 (1905) morphling1

Več podobnih tem