Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik v skupno rabo.
Tiskalnik v skupno rabo.
Play3r ::
Dober dan
Mene zanima kaj je narobe da mi laptop ne zazna tiskalnika ki sem ga dal v skupno rabo. Tiskalnika mam priključen na namizni računalnik, in imam wireless povezavo med računalniki. Je res da mam na namiznem Visto Ultimate na laptopu pa XP. Na obeh sem nastavo isti workgroup in ko hočem na laptopu dodat tiskalnik mi sicer zazna računalnik, ne pa tiskalnika. Sem dodal izjemo na firewallu in vse samo nič ne dela...
Mene zanima kaj je narobe da mi laptop ne zazna tiskalnika ki sem ga dal v skupno rabo. Tiskalnika mam priključen na namizni računalnik, in imam wireless povezavo med računalniki. Je res da mam na namiznem Visto Ultimate na laptopu pa XP. Na obeh sem nastavo isti workgroup in ko hočem na laptopu dodat tiskalnik mi sicer zazna računalnik, ne pa tiskalnika. Sem dodal izjemo na firewallu in vse samo nič ne dela...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tiskalnik - ne tiska barvOddelek: Pomoč in nasveti | 5197 (4577) | krepki |
» | Problem z prenosnikom ACER Aspire 7520Oddelek: Pomoč in nasveti | 968 (848) | jezo18 |
» | network key pri wirelessuOddelek: Omrežja in internet | 1122 (1023) | ciklon |
» | Težave z internetom (NUJNO!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2836 (2673) | Padly88 |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3347 (2972) | Mati |