Forum » Hlajenje in modifikacije » Modificiran računalnik
Modificiran računalnik
Jaka83 ::
1) Na zdravje, upam da ni spil cele kište in potem šel sestavljat compa.
2) Električna ograja?
2) Električna ograja?
tiborrr ::
Res super, ceravno ni estetsko! Daj objavi se vec slik. Ideja je za 10 tock!
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
mrTwelveTrees ::
ej ej ej... čakte fantje mal :))
pa to nisem jaz delu :) te slikce sem najdu na netu nekje :)
pa to nisem jaz delu :) te slikce sem najdu na netu nekje :)
A ni očitno, da ni njegova kišta. Sam poglejte znamko piva in vam bo vse jasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaka83 ()
atubbuta ::
1.) Glavno da funkcionira. Kje je pa ventilator? A procesor s pivom hladijo?
2.) Še dobr da pouh ne ve, kaj je PC!
2.) Še dobr da pouh ne ve, kaj je PC!
Te mejhne žverce pregrizejo skoraj vse. Tud plastiko od monitorja. Pomoje bo kmal smrdel po pečenem hrčku/polhu/moskem prašičku (whatever that thing is).
In dobili bojo prvega glodalca, ki se je uspešno povezal na LAN, kar preko svojih zob. HEHE, potem pa bo šel sprobat še električno napeljavo, da vidi, kolk je močen šus.
OceanMan ::
Bogi hrčko! Nas bojo še zaprli k govorimo o mučenju živali.
--Everything is in our hands--
Ko smo že pri hrčkih. Prjatlca je imela dva hrčka, ki sta bila zelo napadalna in enkrat se je zbudila in pogleda v kletko in našla enega hrčka večkrat ugriznjenega/pogriženega in mrtvega. KANIBALIZEM!!! Verjetno je bil mrtvi hrček gay in je hotel naskočit tistega drugega, drugi je bil pa nabildan tough guy in ga je "pojedel" za malico.
Sej pol je pa dobila samico in sta se pohopsala in je nekaj mladičov prodala, nekaj pa obdržala.
Sej pol je pa dobila samico in sta se pohopsala in je nekaj mladičov prodala, nekaj pa obdržala.
Matek ::
Ja lahko bi se malo poinformirala in izvedela, da so hrčki samotarji...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
frenk ::
ja res je...hrčki so samotarji...moji trije so se tud klal pa smo jih taprau čajt narazn dal
tiborrr ::
Sem imel tri, pa so umrli od kuge . Neotesanci mali nehvalezni!
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Macro ::
Puscavski skakaci...to je to! Sam hrcki so bl luskani... ! Najbolse je da par misow polovis pa je...!
OceanMan ::
Hehe Moji hrčkoti so se tud fajtal. Sem jih mogu dat narazen k če bi se pobila med sabo.
Po treba nardit Hrčko fighting club.
Po treba nardit Hrčko fighting club.
--Everything is in our hands--
R33D3M33R ::
No če bi bil oni ko je to delal pameten, bi si naredil kolo z dinamom, ki bi ga hrček poganjal. Pa bi mel zastonj elektriko.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
HardwareMaster ::
LOL!
Drgač mam pa jst neki vas za prosti draga gospoda modanja
Slika1
Slika2
Tole je moja kištica pa nobenmu ni všeč, zdej pa nucam se ene par idej da jo polepšam, da bojo tud drugi mal gledal za njo . Sicer je zdej se mal dodelana, matejevi šaltrji pa LCD na LPT portu, sam še vedno ni to to.
Se kermu sanja kaj bi se lahko naredu?
Drgač mam pa jst neki vas za prosti draga gospoda modanja
Slika1
Slika2
Tole je moja kištica pa nobenmu ni všeč, zdej pa nucam se ene par idej da jo polepšam, da bojo tud drugi mal gledal za njo . Sicer je zdej se mal dodelana, matejevi šaltrji pa LCD na LPT portu, sam še vedno ni to to.
Se kermu sanja kaj bi se lahko naredu?
Če ti je všeč rdeča barva s srebrno kombinacijo, je kišta čist dobra. Pleksiji pa men itak nikol ne bojo potegnil, ker je potem vse preveč kičasto.
Če bi bil barvni odtenek drugačen, bi bilo meni osebno super, pa znebil bi se pleksija. Ampak okusi se razlikujejo, a ne.
Nice!
Če bi bil barvni odtenek drugačen, bi bilo meni osebno super, pa znebil bi se pleksija. Ampak okusi se razlikujejo, a ne.
Nice!
Fury ::
dej poglejte kaj ma ta bogi hrcek not za pit.. tisto bi mogla bit voda je pa kr ena rumena brozga fuj.
overman ::
Verjetno da ima doma v kleti agregat drugac edrugje elektrike zmanjka Sicer pa bi to moral bit enak ucinek kot pri termo-akumulacijski pecki
Zadnja slika:
A ma tale model dve plati notr al ma na PCI IDE/SCSI controlerje prkloplen? Tolk diskov namreč ne spraviš na eno matično ploščo - tudi z RAID ne. In kako ima napajanje? More imet najmanj dva napajalnika po 400W, da mu tole vse potegne. Greje se pa tud vrjetn obilno.
Predzadnja slika:
Kakšen Peter Klepec je pa to. Odvisnež od kofeta.
A ma tale model dve plati notr al ma na PCI IDE/SCSI controlerje prkloplen? Tolk diskov namreč ne spraviš na eno matično ploščo - tudi z RAID ne. In kako ima napajanje? More imet najmanj dva napajalnika po 400W, da mu tole vse potegne. Greje se pa tud vrjetn obilno.
Predzadnja slika:
Kakšen Peter Klepec je pa to. Odvisnež od kofeta.
mrTwelveTrees ::
Računalnik iz piškota oz. v piškotu
Recept za peko najdete tukaj > http://www.mini-itx.com/projects/gingerbreadvillage/?page=1
Recept za peko najdete tukaj > http://www.mini-itx.com/projects/gingerbreadvillage/?page=1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Danes zvečer delni Lunin mrkOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7220 (4906) | schurda |
» | Predelava Mac G4 ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5924 (3989) | TribesMan |
» | Leadtek Winfast Gf 4 Ti4200 128Mb volt modOddelek: Navijanje | 1807 (1382) | _Dejan_ |
» | Windows XP boxOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2694 (2694) | njok |