» »

Mehatronika (FERI-FS) v Mariboru

Mehatronika (FERI-FS) v Mariboru

Desk-Star ::

Torej, do sobote se je treba vpisati, pa me zanima če kdo hodi na zgoraj omenjeni program (predvsem tisti, ki hodite na novi bolonjski program, ki se je začel lansko leto). In bi lahko predstavil fakulteto oz. program s svojega zornega kota.(težavnost, zanimivost..).

Seveda sem bil tudi na info. dnevu in sem imel pozitivnem občutek, razen tega, da nas je bio na predstavitvi za mehatroniko pet in še nam je profesor(trenutno se ne spomnim priimka) začel razlagati o študiju nekako tako: "Študij je težak, izredno težak..." :)) Drugače pa je bilo vse skupaj lepo predstavljeno, za primerjavo v Ljubljani na FRI in FE, kjer se mi zdi da so se manj potrudili.

Zdi se mi škoda, ker tudi v Lj. ni takega programa razen na FS oz. FE, kjer je specializacija v to smer možna šele v 3. letniku.

Kakršnekoli izkušnje in napotki so zelo zaželjeni. Aja, trenutno pa končujem 4. letnik SŠER (Vegova) v Lj. smer elektrotehnik računalništva.

LP

icek ::

Študij ni nič težji od katerega koli drugega na FERI. Vse je odvisno od tvoje zainteresiranosti. Jaz sem naredil najprej elektrotehniko VS in nato mehatroniko UNI. Na UNI mi je bilo dosti lažje kot VS.
Rider of Theli
www.air-tv.net

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elektrotehnika

Oddelek: Šola
82401 (1854) fikus_
»

Kaj je boljše strojna ali elektrotehnična fakulteta?

235850 (5025) S4ul3
»

Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )

16452507 (31018) Unknown_001
»

Kaj študirate/ste študirali/boste študirali? (strani: 1 2 )

697059 (5443) snow
»

studij strojnistva.

Oddelek: Loža
105063 (4877) Mercier

Več podobnih tem