Forum » Slo-Tech » Vivian Banks-DVD recenzije!?!
Vivian Banks-DVD recenzije!?!
skorc_norc ::
Koliko vas meni, da bi morali Vivian Banks:D pustiti nadzor vsaj in samo nad tem, kateri film bo v DVD recenziji? :D
Slišim, da se 12 del že pripravlja. :D
Slišim, da se 12 del že pripravlja. :D
- premaknil: Thomas ()
Sergio ::
ah, prosim te... :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
DrSergioDJ ::
skorc_norc: hum..kolikor sem jaz seznanjen, je ze en cas odkar so posneli 14 del...tko da...tvoji viri za XXX material so bolj slabi, ne ? :D
...
Tomi ::
Ne capsaj..
Ker pa si še mlad, ti povem, da je to pisanje z veliki črkami, da se ne boš čudil, kaj to je>:D
Ker pa si še mlad, ti povem, da je to pisanje z veliki črkami, da se ne boš čudil, kaj to je>:D
metrodusa.blogspot.com
Klemenn ::
Ne capsaj.. Ker pa si še mlad, ti povem, da je to pisanje z veliki črkami, da se ne boš čudil, kaj to je
ah dejte mi mir......saj nisem tak idiot........uh,......eh sploh ne vidm kaj vam je da takole napadate vsakogar.s tem kaps lokom. kaj sploh vidte v tem.....po pomoti sem pač imel pržgan caps lock.....pa je nastalo top kar je....aja kaj že prtisneš da ti iz malih tiskanih pretvori v velike tiskane
ah dejte mi mir......saj nisem tak idiot........uh,......eh sploh ne vidm kaj vam je da takole napadate vsakogar.s tem kaps lokom. kaj sploh vidte v tem.....po pomoti sem pač imel pržgan caps lock.....pa je nastalo top kar je....aja kaj že prtisneš da ti iz malih tiskanih pretvori v velike tiskane
ender ::
Jebediah: v internetu (pa pravzaprav izhaja to še iz časov pred internetom) pomeni pisanje s samimi velikimi črkami kričanje (pa še težje je brat)
DrSergioDJ ::
Jebediah: jst se nism mel namen spravit nate..sem pa pac tak tip, da (se) rad za(je)bavam ;)
...
R0K ::
Hehe :D
Ja sam je res težje brat VELIKE črke ... se morš bl matrat, pa še grdo zgleda ...
Aia, drgač pa itaq ja ...Where the boy's aren't je že full staro ... iz leta 2000 se men zdi ... tudi že 14 je uzunaj ... tko, da če kaj snemajo, snemajo 15 del ...sam mislim, da ga sploh ne...
Ja sam je res težje brat VELIKE črke ... se morš bl matrat, pa še grdo zgleda ...
Aia, drgač pa itaq ja ...Where the boy's aren't je že full staro ... iz leta 2000 se men zdi ... tudi že 14 je uzunaj ... tko, da če kaj snemajo, snemajo 15 del ...sam mislim, da ga sploh ne...
Gandalfar ::
zdele je blo v spletki, da capse tezji beres, ker smo navajeni brati tako, da imamo stavke locene z velikimi zacetnicami itd. BRANJE CAPSOV ZAHTEVA DODATEN UMSKI NAPOR. ;-)))) god how I always wanted to do that ;))))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varstveni dodatek in RTV naročnina za gospodaOddelek: Loža | 4433 (3193) | Cifix63 |
» | Slepo TipkanjeOddelek: Programska oprema | 18360 (17142) | Yacked2 |
» | Prosim pomoč glede ruterja!pls pls plsOddelek: Omrežja in internet | 977 (925) | FRANE30 |
» | Vaše mnenje o compuOddelek: Kaj kupiti | 808 (713) | boštjan |
» | kolko je vredna ta mašina?Oddelek: Kaj kupiti | 814 (787) | Piston |