» »

Vaše mnenje o compu

Vaše mnenje o compu

milos ::

Naročil sem comp,pa me zanima vaše mnenje o izbiri.Navijat ne mislim,razen grafo hercules 9800SE AIW.
-Matična:NF7-s V2.0
-HDD:maxtor 120GB 7200
-CPU:atlhlon 2500+ BOX
-Antec sonata
-combo enoto LITEON 48/24/48/16
-512 DDR TWINMOS-WINBOND
Ostalo imam,če pa še imate kaj za spremenit pa prosim svetujte,toda samo v tem cenovnem razredu.
Kakšna je najboljša povezava compa s TV?

[by boštjan:za naslednjič bi te prosil,če ne capsaš,ker velike črke pomenijo kričanje]
  • spremenil: boštjan ()

hruske ::

EJ STARI K BI JZ IMEL TAK PROCESOR BI BIU PROV CAR. 25GIGAHERTCOV. UAU.

U TEM CENOVNEM RANGU JE TO SUPER.

-----

Drgač ti pa ni potrebno pisat z velikimi, ker smo pismeni in znamo brat, tako da te prosim, če si lahko malo bolj vljuden.

Sprašuješ po cenovnem rangu, a nam ne zaupaš koliko nameravaš odšteti za takle skupek mehanizacije.
Navajaš netočne informacije (25GHz, 72 tisoč obratov???).

Kako naj ti nekdo, ki bi hotel pomaga?

pirat ::

rabiš še štiri vijake, da boš tole prišraufal v tla, ker ti bo sicer disk z 72.000 obrati ven vrglo.

Vikking ::

kako nulo preveč je napisu, drgač je vredu, pa pr disku obvezno SATA, pa mogoč raje en pocen dvd pekač

hruske ::

LOL @pirat

Fantje, se oproščam. Pri tipkanju ne vidim na monitorju kaj piše - napisano mi zaostaja, torej tipkam na slepo.

Nisem pa preveril, kaj sem napisal - število ničel. Ker pa vsi veste, da je to lahko samo tiskarska napaka, ni problema.

Hvaležan bom za vsako pozitivno in negativno kritiko.

Nisem pa vedel, da je pisanje z velikimi črkami nevljudno. Človek se neprestano "uči".

Celoten comp - cena:

grafična je bila cca 70ksit - BOF, ostalo (zgoraj navedeno)pa 162 ksit pri firmi Sunrise.

Lep dan
Miloš

kajzer ::

dober si zbrau, sam sem ziher da boš u prihodnosti še procesor hotu navit!!! pa bi blo skor bolš da bi uzel 2600+ batrona, ker so zdej 2500+ batroni zaklenjeni!!!

Vikking ::

a ni to odvisno predvsem od plate če lahko navijaš (mislim na zaklenjenost), kot pa procesorja?

boštjan ::

viking,trenutno so novejši 2500+bartoni zaklenjeni,tako da je v prvi meri odvisno od proca.
milos,zakaj plata za 30k,če ne misliš navijat,al samo zarad tega ker jo ma dosti folka.malo poglej za vezni nabor viakt600,ki ma solidne cene,glede na to kaj ponuja.videl sem eno gigabytko na via kt600 za 22k.

Disk bo SATA, notr sem dal še en običen CD. Glede procesorja pa sedaj ne vem. :8)
Če je 2500 Barton zaklenjen, potem bi vzel:

ATHLON XP 2600+ (2.083GHz)
ATHLON XP 2600+ (2.083GHz) BOX
ATHLON XP 2600+/512 (1.917GHz) Barton

Katerega naj vzamem?
Če ni BOX, kateri ventilator naj vzamem?

Odgovor potrebujem HITRO, računalnik bodo danes že sestavljali!

Lep dan
Miloš

boštjan ::

vzemi box varianto,bartona ali tbreda.če ne box pa vzamu kaki silent boost,vlcano 12,sk7+80mm vent.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijanje Bartona 3000+

Oddelek: Navijanje
402247 (1254) 69charger
»

Sempron ali Celeron???????

Oddelek: Strojna oprema
201968 (1449) Spajky
»

Barton 2600+

Oddelek: Strojna oprema
10966 (810) bosstjann
»

Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1328258 (5935) Tarzan
»

Novi računalnik - mnenja?

Oddelek: Kaj kupiti
101199 (1030) jetam

Več podobnih tem