Forum » Pomoč in nasveti » WinXP password
WinXP password
akulp ::
Zgodi se mi tole , še preden pride do konca v Winse mi javi da bo moje geslo preteklo v 14 dneh in če ga želim zamenjati. (Your password will expire in......)
Fora pa je v tem da sploh nimam nastavljenega passworda ker sem edini uporabnik in sem Administrative user.
Kaj naj storim? Možno9 da sem na začetku ko sem nalagal winse nastavil password pa sem ga pol odstranil sam kaj ko ne wem kateri je bil. A je to mmožno kje pogledat?
TNX
Fora pa je v tem da sploh nimam nastavljenega passworda ker sem edini uporabnik in sem Administrative user.
Kaj naj storim? Možno9 da sem na začetku ko sem nalagal winse nastavil password pa sem ga pol odstranil sam kaj ko ne wem kateri je bil. A je to mmožno kje pogledat?
TNX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [_] Windows... PAM?Oddelek: Programiranje | 1102 (917) | 64202 |
» | Kje se nastavi da pri logonu winxp ne vprasa za geslo?*!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1133 (1024) | madmitch |
⊘ | Samba, Linux, Windows XPOddelek: Omrežja in internet | 2000 (1772) | hruske |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2237 (1881) | Klemenn |
» | My SQL ????????????????????????????????Oddelek: Programiranje | 1572 (1303) | darh |