Forum » Pomoč in nasveti » Kako povežem 2 računalnika?
Kako povežem 2 računalnika?
AtaStrumf ::
No saj mi je v bistvu ratal povezat, da se vidita in da berem tako iz enega kot iz drugega, samo problem je ker je vse ultra počasi. Predvsem prepoznavanje. En direktorij odpira cca 30 sekund. Ko sem štimal protokole itd sem kar nekaj pisal in sem najbr naložil kaj preveč in pol še kaj narobe skonfiguriral. Recimo ko pa se enkrat datoteka odpre pa lahko komot gledam Divx šreko mreže, poslušam MP3 in igram igrice (CS), samo da do tega pride pa traja. A kdo ve kaj bi lahko zaribal. Imam 3 COM-ovi mrežni kartici 905C in 905B na enmu računalniku so Win 2000 na drugmu pa Millennium, pa obe mašini sta precej močni tako da ne šteka zaradi tega. Torej kako pospešim mrežo, al pa kako naj bi jo po pravilih postavil (protokoli, nastavitve itd.)
Lahko ste tudi bolj skopi z napotki, samo usmerite me v pravo smer se bom pol že znašel.
Lahko ste tudi bolj skopi z napotki, samo usmerite me v pravo smer se bom pol že znašel.
sash ::
povezavo na eni mašini (npr mil) nastavi na 10 ful duplex na drugi mašini (w2000) pa pusti na auto.
AtaStrumf ::
Aha zanimivo. Bom probal, ko spet usposobim mašino. Beri dobim nov disk. Pol bojo pa tudi tam ali XP-ji ali 2000. Se še nisem odločil. A lahko pričakujem kakšne zaplete v kombinaciji XP in 2000?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | za ceno starega PCja, profi router/ m0n0wall projectOddelek: Omrežja in internet | 2011 (1648) | Tomay |
» | Gigabitna mrežna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 4149 (2566) | Spc |
» | Sprememba registra, da bi enejblal LAN procesorOddelek: Operacijski sistemi | 1862 (1599) | Microsoft |
» | XPji mreža ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 961 (873) | Oblivion |
» | 100 mbit mre?ne karteOddelek: Strojna oprema | 1909 (1667) | Loki |