» »

Race07

Race07

macgajver ::

Lep pozdrav zanima me ce kaj igrate igro race07.
Namreč malo sem gledal na uradni strani čase voznikov, ki so kar malo prehudi vsaj po mojem mennju.
Zato prosim da tisti ki se ubadate s tem špilom prilimate kakšen čas s podatki ki pač spadajo zravn da vidimo ali so tisti časi na uradni strani realni ali ne.

LINK DO URADNE STRANI ČASI

Naj začnem kar s prvo progo
Curitiba
bmw320si E90
PRO
čas:1.26.015
tenstan krompir je pa zakon

sloxl8 ::

So realni, vendar so ti časi običajno doseženi v Time Attacku, kjer ni obrabe gum in porabe goriva.

Če te pa zanima kaj več o prvenstvu, ki teče v SLO, pa poglej stran Slo-Racing.

macgajver ::

Ok recimo konkretno na tej progi časi tja do 1.22.00 bi še rekel ajde nej jim bo ampak manj je pa že tumač jest sem zdej po dolgem času uspel priti do 1.25.080. več negre mogoče je kriv zgonen logitechov volan formula gp ali pa se pozna ker furam z notranjo kamero na pro brez pomagal in original nastavitve avtomobila kaj pa vem.

Slo-Racing. bom spremljal ja so pa hudci tud v sloveniji res majo zelo zelo dobre čase.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

sloxl8 ::

Z originalnim setupom ne prideš daleč. No, sploh ne prideš nikamor. Prav tako nima veze PRO ali ne-PRO.

Če hočeš dosegati čase, MORAŠ nastaviti pravilno temperaturo gum, nastaviti kote podvozja, ... praktično skoraj vse, kar imaš na voljo pod Car Setup.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Assetto Corsa (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
685117315 (8859) PrimozR
»

Sim Racing Slo-Tech Kotiček

284463 (1984) globoko grlo
»

DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27953393 (32409) vostok_1
»

Slovenske igračarske spletne strani