Forum » Izdelava spletišč » dve domeni, ena stran
dve domeni, ena stran
damek1a ::
imam dve domeni za isto stran in zanima me, kaj je boljše za spletne iskalnike in nasplošno glede SEO
- da vežem obe domeni na isti hosting
- da naredim preusmeritev ene domene na drugo (Redirect), tako da se tudi url v browseru spremeni
kakšne izkušnje, nasveti glede teh zadev seveda dobrodošle.
- da vežem obe domeni na isti hosting
- da naredim preusmeritev ene domene na drugo (Redirect), tako da se tudi url v browseru spremeni
kakšne izkušnje, nasveti glede teh zadev seveda dobrodošle.
xxx
domix ::
tudi jaz imam ta probelm imam domeno .si pri spletnaPOSTAJA in tudi ta domena kaže na stran z to domeno, sedaj sem kupil še .eu domeno pri domenci in bi rad da tu ta domena .eu kaže na isto kot prejšnja .si. Ne vem kaj naj vpišem v nadzrono ploščo pri domenci da bo kazala .eu domena pri domensi na .si domeno.
Lp
Lp
urosh ::
Če ne drugo naredi tako, da na strani ki je "druga" narediš index.html, ki te avtomatsko preusmeri na domeno, ki je "živa". Drugače jaz teh problemov nimam, mam svoj strežnik na kolokaciji. Če te mogoče zanima ZS
neskoncno ::
Pri domenci moreš pisat mail za preusmeritev, nadzorna plošča nima te možnosti. Pa povej da hoče permanent preusmeritev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc pri postavitvi postfix mail streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 3744 (3521) | srus |
» | kako dodati domeno v voljin dns streznikOddelek: Omrežja in internet | 2817 (2406) | Ice-Heki |
» | Nakup domene in vpis DNSovOddelek: Omrežja in internet | 2682 (2553) | tx-z |
» | domenca + dns server na ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 2809 (2577) | Ziga Dolhar |
» | Najbolj poceni registracija domene, kje?Oddelek: Omrežja in internet | 2972 (1704) | PaJo |