» »

Kateri dlančnik - multipraktik

Kateri dlančnik - multipraktik

blazmi ::

Sem čisti amater in se zanimam za dlančnik - multipraktik, ki bi mi zadoščal za:
- nekaj telefonskih pogovorov na mesec (v predplačniškem sistemu Mobitela - ca 5 EUR na dva meseca)
- priložnostno pregledovanje in dopolnjevanje dokumentov v formatih .doc, .xls in .pdf
- GPS navigacijo po Sloveniji, Hrvaški, Avstriji, Nemčiji, Italiji, Angliji in mogoče kje na Vzhodu (Madžarska, Češka, Slovaška)
- poslušanje glasbe (MP3).

Na internetu sem našel nekaj informacij in prišel do treh opcij: HP iPAQ 614c, ASUS P535 in Blackberry 880 Monza.

V glavnem me zanima, kako je s kartami za navigacijo - katere pašejo v kateri model, kje se jih dobi, koliko stanejo in ali se jih da po tem, ko jih enkrat kupiš, sproti zastonj posodabljati.

Vem, da naprave Garmin uporabljajo ene karte (tudi Ardia route), nekatere druge naprave druge karte (Tomtom, ...), več pa ne vem.

Če se da komu razložiti kaj več, predvsem o tem, na kaj naj bom pri odločitvi posebej pozoren in ali se mogoče splača za začetek kupiti kaj rabljenega, bom zelo hvaležen.

Saj ko enkrat zakapiram, ni problema; ampak to področje mi je res čisto novo.

Hvala, Blaž.
  • spremenil: blazmi ()

blazmi ::

A res ni nikogar, ki bi kaj vedel o tem?

Blaž.

jurre ::

jaz uporabljam p535 pa sem zadovoljen z njim in s TomTomom...glede kart sem ze nekaj pisal tukaj.

Karte imam vzhodno evropo in alpe za avstrijo, svico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

krneki0001 ::

Prodam omenjen dlančnik star 2 leti, z vso pripadajočo opremo.(2 x baterija 1200 in 1800mAh, cradle za pc, nosilec). Bateriji v odličnem stanju
2 GB SD Kartica(z garancijo).Dlančnik ima tudi integriran GPS.

Specifikacije dlančnika in slika:

http://cgi.ebay.co.uk/HP-iPaq-hw6515-65...

za več info steelslo@triera.net ali na 040-298-494
cena 150 €

Tole najdeš na tem forumu. Meni se zdi ugodno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asus p535 - vaša mnenja

Oddelek: Kaj kupiti
234213 (2409) sixtoo
»

nakup dlančnika/gsm/gps

Oddelek: Mobilne tehnologije
101866 (1671) bluesman
»

Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )

5412503 (9193) AtaStrumf
»

Kateri dlančnik kupiti?

92259 (2020) NemecRok
»

GPS navigacija

427489 (5998) Fl[A]sH

Več podobnih tem