Forum » Mobilne tehnologije » Youtube na Nokii/SE...
Youtube na Nokii/SE...
begy ::
Pozdravljeni,
Že kar nekaj časa se trudim usposobiti moj telefon Nokia e65 (software/hardware identičen n73) za predvajanje youtube videov. Če se povežem na brezžično omrežje oz WLAN ali uporabim EGPRS ali katero koli drugo povezavo in obiščem mobile.youtube mi ne streama noben video, zgolj real player se vklopi in napiše Nalagam nakar lahko čakam 2 uri pa se ne bo zgodilo nič. Danes sem z youtube strani potegnil program za e65 oz. druge symbian 0s9.1/9.2 naprave (se mi zdi sicer, da je jar. datoteka) in ta program omogoča stream vseh videov na youtubu. Po njem lahko prosto brskam, pišem... ko pa kliknem na video mi samo piše connecting - starting video, po pol minute čakanja pa se mi napiše Connection time colapse.
Zanima me če kdo od vas pozna rešitev?
Lp
Že kar nekaj časa se trudim usposobiti moj telefon Nokia e65 (software/hardware identičen n73) za predvajanje youtube videov. Če se povežem na brezžično omrežje oz WLAN ali uporabim EGPRS ali katero koli drugo povezavo in obiščem mobile.youtube mi ne streama noben video, zgolj real player se vklopi in napiše Nalagam nakar lahko čakam 2 uri pa se ne bo zgodilo nič. Danes sem z youtube strani potegnil program za e65 oz. druge symbian 0s9.1/9.2 naprave (se mi zdi sicer, da je jar. datoteka) in ta program omogoča stream vseh videov na youtubu. Po njem lahko prosto brskam, pišem... ko pa kliknem na video mi samo piše connecting - starting video, po pol minute čakanja pa se mi napiše Connection time colapse.
Zanima me če kdo od vas pozna rešitev?
Lp
hehehe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | YouTube nativni video formatOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1326) | Ijus |
» | Mozilla označila Flash za nevarnega, Facebook ga želi mrtvega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 24200 (19341) | c3p0 |
» | YouTube počasenOddelek: Omrežja in internet | 6748 (5639) | Xserces |
» | Kako sneti posnetek s strani 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 5244 (4598) | aco111 |
» | Zajem videa iz interneta?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4501 (4092) | alum |