» »

Win uninstall

Win uninstall

HyperGL ::

Ne najdem primerne teme kjer bi najdel rešitev na problem pa bom spisal na novo! :)

Primarno sem imel winxp na 1. Particiji diska... Dobil sem testno različico win2008 in jo namestil na 2. Particijo istega diska!

Problem je v tem, da se mi zdej non stop pojavlja ob zagonu opcija ali naj se zažene win2008 ali starejše različice (winxp)...

Mene zanima... Kako izbrišem win2008 skupaj z vnosi v register in vsem ostalim kar je prinesla s sabo inštalacija!?

Particije ne morem formatirat ker je gor kup podatkov ki jih potrebujem za delo! :s

Hvala!
  • polepsal: Alpheus ()

AndrejS ::

WIndows 2008 in windows XP sta dva ločena sistema, zato imate tudi ločene registre !

Preveri boot.ini datoteko na tvoji primarni particiji in jo ustrezno popravi.

HyperGL ::

boot.ini ne vsebuje nobene informacije o win2008... :( verjetno je potrebno kje drugje iskat kakor je to pri win vista...

bluefish ::

poskusi z Vista Boot. Sicer je mišljen za Visto, vendar bo verjetno delal tudi z 2008. Namesti pa ga na XP. Pa pazi, ko ga boš uporabljal, da ne zaserješ boot sektorja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

sloxl8 ::

Lahko poskusiš računalnik zagnati z namestitvenega CD-ja WinXP in odpreš Recovery Console. Tam se prijaviš na particijo WinXP kot Administrator in zaženeš ukaz FIXMBR. Ta ti povozi Master Boot Record in ga nastavi samo na XP-je. Particijo, kjer imaš Win2008 lahko nato izbrišeš ali pa jo pustiš in z nje pobereš podatke.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VMware ?

Oddelek: Operacijski sistemi
207083 (6600) Buggy
»

VMware

Oddelek: Programska oprema
162964 (2689) Blisk
»

Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?

231763 (1365) Paramedic
»

Dual boot ---> WinXP - WinXP

51082 (919) Lith
»

Win 98 se, win xp

111268 (1126) duh

Več podobnih tem