Forum » Operacijski sistemi » Win uninstall
Win uninstall
HyperGL ::
Ne najdem primerne teme kjer bi najdel rešitev na problem pa bom spisal na novo! :)
Primarno sem imel winxp na 1. Particiji diska... Dobil sem testno različico win2008 in jo namestil na 2. Particijo istega diska!
Problem je v tem, da se mi zdej non stop pojavlja ob zagonu opcija ali naj se zažene win2008 ali starejše različice (winxp)...
Mene zanima... Kako izbrišem win2008 skupaj z vnosi v register in vsem ostalim kar je prinesla s sabo inštalacija!?
Particije ne morem formatirat ker je gor kup podatkov ki jih potrebujem za delo! :s
Hvala!
Primarno sem imel winxp na 1. Particiji diska... Dobil sem testno različico win2008 in jo namestil na 2. Particijo istega diska!
Problem je v tem, da se mi zdej non stop pojavlja ob zagonu opcija ali naj se zažene win2008 ali starejše različice (winxp)...
Mene zanima... Kako izbrišem win2008 skupaj z vnosi v register in vsem ostalim kar je prinesla s sabo inštalacija!?
Particije ne morem formatirat ker je gor kup podatkov ki jih potrebujem za delo! :s
Hvala!
- polepsal: Alpheus ()
AndrejS ::
WIndows 2008 in windows XP sta dva ločena sistema, zato imate tudi ločene registre !
Preveri boot.ini datoteko na tvoji primarni particiji in jo ustrezno popravi.
Preveri boot.ini datoteko na tvoji primarni particiji in jo ustrezno popravi.
HyperGL ::
boot.ini ne vsebuje nobene informacije o win2008... :( verjetno je potrebno kje drugje iskat kakor je to pri win vista...
bluefish ::
poskusi z Vista Boot. Sicer je mišljen za Visto, vendar bo verjetno delal tudi z 2008. Namesti pa ga na XP. Pa pazi, ko ga boš uporabljal, da ne zaserješ boot sektorja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
sloxl8 ::
Lahko poskusiš računalnik zagnati z namestitvenega CD-ja WinXP in odpreš Recovery Console. Tam se prijaviš na particijo WinXP kot Administrator in zaženeš ukaz FIXMBR. Ta ti povozi Master Boot Record in ga nastavi samo na XP-je. Particijo, kjer imaš Win2008 lahko nato izbrišeš ali pa jo pustiš in z nje pobereš podatke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VMware ?Oddelek: Operacijski sistemi | 7083 (6600) | Buggy |
» | VMwareOddelek: Programska oprema | 2964 (2689) | Blisk |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1763 (1365) | Paramedic |
» | Dual boot ---> WinXP - WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1082 (919) | Lith |
» | Win 98 se, win xpOddelek: Operacijski sistemi | 1268 (1126) | duh |