Forum » Kaj kupiti » Hladilnik za grafično
Hladilnik za grafično
Xavier ::
Seos
Za svojo grafično GF 7600GS bi rad nabavil enega od teh dveh hladilnikov. Vem da bi jo drugi malo bolj hladil, a me skrbi da ne bi pri tistih 25 db delal preveč na glas. Zdaj mi namreč PC zaradi raznih modifikacij dela precej tiho.
Se pravi: kako na glas menite da je 25 db? Ima kdo katerega od teh dveh hladilnikov ali kaj zelo podobnega? Kakšne so njegove izkušnje z glasnostjo?
ZEROtherm
Zalman
Fenx za odgovore!
Za svojo grafično GF 7600GS bi rad nabavil enega od teh dveh hladilnikov. Vem da bi jo drugi malo bolj hladil, a me skrbi da ne bi pri tistih 25 db delal preveč na glas. Zdaj mi namreč PC zaradi raznih modifikacij dela precej tiho.
Se pravi: kako na glas menite da je 25 db? Ima kdo katerega od teh dveh hladilnikov ali kaj zelo podobnega? Kakšne so njegove izkušnje z glasnostjo?
ZEROtherm
Zalman
Fenx za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri hladilnik za procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 942 (878) | jan01 |
» | Hladilnik - q6600Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1365 (1214) | PINki |
» | hladilnik za grafično kartico in procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 2497 (2259) | zavajon |
» | hladilnik za radeonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 876 (784) | Jackal |
» | ZALMAN ZM80C-HP vs. Zalman VF700-AlCuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1491 (1131) | davidb |