» »

Priklopil prenosni disk na laptop, izginotje dvd-roma

Priklopil prenosni disk na laptop, izginotje dvd-roma

t0mekk ::

LP

Pred kratkim sem na svojega prenosnika priklopil prenosni disk, nakar mi je izginil dvd-rom. Zdaj pa tako: uporabljam visto x64 in v device manager mi dvd-rom najde(zraven je klicaj) vendar v my computer o njem ne duha ne sluha. Pravtako ob uninstalu dvd-roma in ponovni naložitvi driverjev - nema signala:). Nekje sem bral, da naj disk izklopim in še enkrat priklopim, a sem preveč spolno navezan na svojega kompiča in morebitna katastrofa bi pomenila hudo žalovanje:) tko da kake druge rešitve prosm:)

hvala

El Nino ::

Si inštaliral driverje za zunanji HDD s cd-ja?

ot: moj 200. post tukaj :D :D :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: El Nino ()

Ne, so bli že na hdd-ju ...ker zanimivo je, da je vse skupi delalo kako urco..potem pa kaput..vse dela ok..sam dvd-ja nowhere

Hja probaj izklopit HDD pa nazaj prklopit, sej neke katastrofe ne bi smelo bit. Pa ti ga zazna brez driverov ali jih moraš obvezno inštalirat?

ot:
a sem preveč spolno navezan na svojega kompiča
- kaj je pa to zdaj zaena comp-o-filija :D :D

Stvar je v tem, da mi hdd prenosni zaznava vse v piko. DVD-roma ni nikjer. Device manager ga najde sam je klicaj zravn in piše da je neki narobe z driverji..nalozim na novo iz neta isto..odklopu prenosni hdd..dvd-ja še zmer nikjer..nevem kaj bi blo..vem da včas ko mi je v stari kišti kdaj to naredlo sm pač odklopu dvd-rom prklopu nazaj in je delalo..samo v laptopu se pa ne grem zajebavat s tem..

p.s. spolna navezanost je zgolj ljubezen:))

Tle pa moje znanje odpove. Nevem, zgleda, da s tem, ko priklopiš HDD, ti le-ta povozi driverje od dvd roma. Tukaj je nek konflikt sigurno. Uveljavljaj garancijo za HDD pa upaj da ti še kdo odgovori tle :D .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 boot

Oddelek: Pomoč in nasveti
406642 (5963) s6c-gEL
»

register

Oddelek: Programska oprema
111546 (1033) Aleš Ocepek
»