Forum » Pomoč in nasveti » Priklopil prenosni disk na laptop, izginotje dvd-roma
Priklopil prenosni disk na laptop, izginotje dvd-roma
t0mekk ::
LP
Pred kratkim sem na svojega prenosnika priklopil prenosni disk, nakar mi je izginil dvd-rom. Zdaj pa tako: uporabljam visto x64 in v device manager mi dvd-rom najde(zraven je klicaj) vendar v my computer o njem ne duha ne sluha. Pravtako ob uninstalu dvd-roma in ponovni naložitvi driverjev - nema signala:). Nekje sem bral, da naj disk izklopim in še enkrat priklopim, a sem preveč spolno navezan na svojega kompiča in morebitna katastrofa bi pomenila hudo žalovanje:) tko da kake druge rešitve prosm:)
hvala
Pred kratkim sem na svojega prenosnika priklopil prenosni disk, nakar mi je izginil dvd-rom. Zdaj pa tako: uporabljam visto x64 in v device manager mi dvd-rom najde(zraven je klicaj) vendar v my computer o njem ne duha ne sluha. Pravtako ob uninstalu dvd-roma in ponovni naložitvi driverjev - nema signala:). Nekje sem bral, da naj disk izklopim in še enkrat priklopim, a sem preveč spolno navezan na svojega kompiča in morebitna katastrofa bi pomenila hudo žalovanje:) tko da kake druge rešitve prosm:)
hvala
El Nino ::
Si inštaliral driverje za zunanji HDD s cd-ja?
ot: moj 200. post tukaj
ot: moj 200. post tukaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: El Nino ()
Ne, so bli že na hdd-ju ...ker zanimivo je, da je vse skupi delalo kako urco..potem pa kaput..vse dela ok..sam dvd-ja nowhere
Hja probaj izklopit HDD pa nazaj prklopit, sej neke katastrofe ne bi smelo bit. Pa ti ga zazna brez driverov ali jih moraš obvezno inštalirat?
ot:
ot:
a sem preveč spolno navezan na svojega kompiča- kaj je pa to zdaj zaena comp-o-filija
Stvar je v tem, da mi hdd prenosni zaznava vse v piko. DVD-roma ni nikjer. Device manager ga najde sam je klicaj zravn in piše da je neki narobe z driverji..nalozim na novo iz neta isto..odklopu prenosni hdd..dvd-ja še zmer nikjer..nevem kaj bi blo..vem da včas ko mi je v stari kišti kdaj to naredlo sm pač odklopu dvd-rom prklopu nazaj in je delalo..samo v laptopu se pa ne grem zajebavat s tem..
p.s. spolna navezanost je zgolj ljubezen
p.s. spolna navezanost je zgolj ljubezen
Tle pa moje znanje odpove. Nevem, zgleda, da s tem, ko priklopiš HDD, ti le-ta povozi driverje od dvd roma. Tukaj je nek konflikt sigurno. Uveljavljaj garancijo za HDD pa upaj da ti še kdo odgovori tle .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6642 (5963) | s6c-gEL |
» | registerOddelek: Programska oprema | 1546 (1033) | Aleš Ocepek |
» | Težave s CD-rom pogonom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1494 (1333) | jan01 |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3147 (1699) | kurjač |
» | Dvd rom prepoznan kot scsi???Oddelek: Strojna oprema | 1167 (1071) | boštjan |