Forum » Strojna oprema » Sistem ne boota
Sistem ne boota
bogii ::
Pozdravljeni!
Zadeva je taka, da sem danes sestavil določen sistem (kar ne počnem prvič) in se mi računalnik na zažene. Niti ne piska in ne da nič od sebe. Zdaj to doživljam prvič in me zanima, če je možno, da je narobe to, da imam na matični glavni priključek 24 pinski, priključek iz napajalnika pa je 20 pinski. Moram mogoče vmesnik nabaviti? Zadeva se sicer fajn uleže v luknje. Kakršnikoli nasveti zelo dobrodošli.
Hvala, lp.
Zadeva je taka, da sem danes sestavil določen sistem (kar ne počnem prvič) in se mi računalnik na zažene. Niti ne piska in ne da nič od sebe. Zdaj to doživljam prvič in me zanima, če je možno, da je narobe to, da imam na matični glavni priključek 24 pinski, priključek iz napajalnika pa je 20 pinski. Moram mogoče vmesnik nabaviti? Zadeva se sicer fajn uleže v luknje. Kakršnikoli nasveti zelo dobrodošli.
Hvala, lp.
Duhec ::
Da se sicer dobiti vmesnik ampak raje nabavi ustrezen napajalnik, ki je tudi dovolj močan za take plate in ima primerne konektorje.
Imaš priklopljen dodaten 12v kockast konektor za cpu ?
A kolk W napajalnik pa katera plata je pa taka skrivnost, da ni tukaj za omenit, a ?
A sploh kaka ledica zagori ?
Res si gostobeseden !
Imaš priklopljen dodaten 12v kockast konektor za cpu ?
A kolk W napajalnik pa katera plata je pa taka skrivnost, da ni tukaj za omenit, a ?
A sploh kaka ledica zagori ?
Res si gostobeseden !
bogii ::
Sem že poštimal. Še en 4pinski priključek sem moral zraven priklopiti, kateri je prej za nekaj časa misteriozno izginil
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava ventilatorja pri napajalnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1267 (1232) | gusto |
» | Menjava napajalnika, delajo le ventilatorjiOddelek: Strojna oprema | 2054 (1822) | Janac |
» | 4 pin to 8 pin adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 1750 (1579) | hojnikb |
» | Maotherboard ima 8pinski (EPS) priključek, napajalnik samo 4 pinski (P4). Pomoč?!Oddelek: Strojna oprema | 1741 (1485) | TRIROG |
» | Napajalnik 24 pin, plata 20- povezat???Oddelek: Strojna oprema | 1337 (1256) | Izi |