Forum » Igre » Americas army PNKBSTR loosing key packets????
Americas army PNKBSTR loosing key packets????
desmill ::
Imam težavo v AA in sicer dostikrat (75%) se zgodi da ko grem na nek server mi pol napiše loosing key packets. sem gledal na netu za porte pa povsod piše da PUNKBURSTER dela preko istega porta kot AA in da če dela AA da potem naj bi bilo vredu.
Pomoje če bi imel na routerju porte zaprte mi verjetno nikoli nebi delalo. Tako da mi ni jasno kaj oziroma katere porte naj odprem.
P.S. Probal sem tudi mimo routerja pa isto, pa sem probal izklopiti windows firewall pa je bilo isto.
Pomoje če bi imel na routerju porte zaprte mi verjetno nikoli nebi delalo. Tako da mi ni jasno kaj oziroma katere porte naj odprem.
P.S. Probal sem tudi mimo routerja pa isto, pa sem probal izklopiti windows firewall pa je bilo isto.
Pyr0Beast ::
Mah PB je u .. v glavnem je zanič. Probaj s PBupdate, kaj več ti pa ne preostane.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA5! "Malo para, malo muzike" ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10153 (7396) | m0LN4r |
» | Tomcat port 8080 -> 80Oddelek: Omrežja in internet | 1915 (1595) | fiction |
» | GeForce 8600 Ultra in GT ter 8300 GT in GS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8835 (6123) | Jst |
» | torrent + ROUTER <- enostavno mi ne potegne!Oddelek: Omrežja in internet | 2185 (2085) | Paramedic |
» | Moto GP 2Oddelek: Igre | 1590 (1036) | njok |