Forum » Programska oprema » Autocad 2008 uporabniške pravice
Autocad 2008 uporabniške pravice
Mercier ::
Dela to čudo, če si prijavljen v računalnik kot user, ne admininistrator ali power user? Vem, da prejšnjih nekaj verzij dela BP. Mi lahko kdo, prosim, potrdi za 2008?
bump
Em, vidim da nisem nikjer napisal, da me zanima za windows xp (če je to sploh pomembno).
Em, vidim da nisem nikjer napisal, da me zanima za windows xp (če je to sploh pomembno).
Malo sem se igral, nimam pa še vseh odgovorov. Tudi se stvar obnaša drugače na različnih računalnikih, ampak o tem mogoče kasneje (itak se sam s sabo pogovarjam).
Autocad 2008 (prejšnja verzija ni imela te fore) ne mara software restriction policy-ja, ki bi mu preprečeval izvajanje v mapi %userprofile%\Local Settings\Temp. Kaj se tam med zagonom dogaja?
Bom še probal dalje omejiti stvar ob priliki, ker dovolit izvajanje v temp mapi mi je itak kriminal posebne vrste. Mogoče še kdo, ki to dejansko uporablja?
Autocad 2008 (prejšnja verzija ni imela te fore) ne mara software restriction policy-ja, ki bi mu preprečeval izvajanje v mapi %userprofile%\Local Settings\Temp. Kaj se tam med zagonom dogaja?
Bom še probal dalje omejiti stvar ob priliki, ker dovolit izvajanje v temp mapi mi je itak kriminal posebne vrste. Mogoče še kdo, ki to dejansko uporablja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Task Scheduler in Batch datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (933) | He-Man |
» | (Java)faktorielaOddelek: Programiranje | 2021 (1752) | kihc |
» | Firefox 3 s trenutno najmanjšo porabo pomnilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11709 (8049) | lukanium |
» | Apple prijazno onemogočaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5515 (2964) | Ginginova |
» | Python 2.4!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3112 (3112) | MrStein |