Forum » Strojna oprema » Delovanje dveh mikrofonov?
Delovanje dveh mikrofonov?
Lexy ::
Na PCju imam Ultrastar (karaoke), ki bi bile veliko bolj zanimive ob možni priključitvi dveh mikrofonov na PC. Imam mikrofon z navadnim priključkom in takšnega na USB, ko priklopim oba mi PC zazna le enega. Zanima me če obstaja kak gonilnik za rešitev mojega problema?
LP
LP
PrimeEvil ::
Kaj pa kr na simpl kej tazga? Ker po moje so winsi preveč leseni da bi dva mikrofona delala :) včasih so že z enim velki problemi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimeEvil ()
Lexy ::
To ne laufa, ker še vedno priklopiš dva mikrofona na eno zvočno kartico in ti zazna samo enega, oziroma oba ti zazna kot enega...sem že probal
_sem_ ::
Kaj pa
a) majhen analogni mikser za mikrofona - priporočam, za take namene je dedicated HW precej bolj priročen od klikanja po soft reglerjih, zlasti v prisotnosti alkohola,
b) predojačevalnik za en mikrofon in priklop na line vhod.
a) majhen analogni mikser za mikrofona - priporočam, za take namene je dedicated HW precej bolj priročen od klikanja po soft reglerjih, zlasti v prisotnosti alkohola,
b) predojačevalnik za en mikrofon in priklop na line vhod.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup aktivnega zvočnikaOddelek: Zvok in slika | 3577 (2752) | darkz |
» | MikrofonOddelek: Zvok in slika | 917 (814) | Šolar |
» | Katero bluetoth slusalko?Oddelek: Kaj kupiti | 1241 (1021) | Rahuk |
» | Profesionalno stereo snemanje kako?Oddelek: Zvok in slika | 3040 (2596) | nokia6310 |
» | dva mikrofona na en računalnik!prosim za hitre odgovore ki mi rabi danes!Oddelek: Strojna oprema | 1914 (1733) | TEDY |