Forum » Loža » TV Poper
TV Poper
El Nino ::
No, ja, boljše kot nič. Se pa strinjam, tile se ne morejo primerjat s Koprskimi.
Pogrebno podjetje lopata, takoj vas zagrebemo, če nam rata ...
Pogrebno podjetje lopata, takoj vas zagrebemo, če nam rata ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: El Nino ()
neres ::
Poslano. BTW to so posnetki, ki sem jih našel na muli, torej nič novega. Samo tako, če kdo pač rabi drugačen link... ponavadi pobira dokaj hitro. ;)
dexterboy ::
Hojla,
Nisem hotel odpirati nove teme, ampak sem ravnokar prebral, da je danes, 23.aprila, AD2015 v 68. letu starosti preminil Sergej Verč, eden od glavnih, ki so soustvarjali TV Poper.
Seveda, njegovi intervjuji s Kobalom so zgodovinski, upajmo, da se nikoli ne pozabijo. Da ne dolgovezim, na kratko je njegov življenepis in delo opisano na rtv strani:
.
Seveda se postavlja vprašanje: Ma, kej je Kučan že prišel?
Odgovor je: Neeee, ne še.
Replika pa: Alora, pridem več k'sno.
Počiva naj v miru, nam pa preostane, da si podelimo med seboj kakšno epizodo TV Popra in si jo ponovno pogledamo. Veselje in sreča bosta boljša, kot pa ob gledanju informativnih oddaj 24 kur
Nisem hotel odpirati nove teme, ampak sem ravnokar prebral, da je danes, 23.aprila, AD2015 v 68. letu starosti preminil Sergej Verč, eden od glavnih, ki so soustvarjali TV Poper.
Seveda, njegovi intervjuji s Kobalom so zgodovinski, upajmo, da se nikoli ne pozabijo. Da ne dolgovezim, na kratko je njegov življenepis in delo opisano na rtv strani:
.
Seveda se postavlja vprašanje: Ma, kej je Kučan že prišel?
Odgovor je: Neeee, ne še.
Replika pa: Alora, pridem več k'sno.
Počiva naj v miru, nam pa preostane, da si podelimo med seboj kakšno epizodo TV Popra in si jo ponovno pogledamo. Veselje in sreča bosta boljša, kot pa ob gledanju informativnih oddaj 24 kur
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
Ganon ::
Ima kdo oddaje na disku in bi jih delil z nami? Na RTV-ju so preleni, da bi predvajali ponovitve.
NonPlusUltra ::
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."
No one distinguishes me from who I am."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec Malih sivih celic...Oddelek: Loža | 7559 (4684) | gruntfürmich |
» | Slovenske TV komedijeOddelek: Sedem umetnosti | 2605 (1845) | Fizikalko |
» | Referendum za ukinitev RTV Slovenija prispevka (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7567 (5267) | urban99 |
» | RTVSLO1Oddelek: Loža | 2469 (1903) | Marko007 |
⊘ | SLO-TECH PORTOROZ 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9406 (7281) | FlipeR |