Forum » Omrežja in internet » Backup na internet (ftp ali kaj drugega)
Backup na internet (ftp ali kaj drugega)
OmaDesala ::
Vsak dan bi s serverja naredil avtomatski backup podatkov (zip velik priblizno 10-11MB) in njihov prenos na "secure" lokacijo. Backup bi naredil izven lokalne mreze (in samega prostora).
Prostor bi moral biti dosegljiv preko skripte (copy, ftp,....)
Sem razmisljal nekaj v stilu ftp-ja (recimo si omislim en paket za gostovanje ali kaj podobnega) ali xdrive.com. Gledal sem celo gmail drive a ta ne omogoca dodeliti crke disku in avtomatsko kopiranje ne morem izvesti.
Prosim za predloge.
Prostor bi moral biti dosegljiv preko skripte (copy, ftp,....)
Sem razmisljal nekaj v stilu ftp-ja (recimo si omislim en paket za gostovanje ali kaj podobnega) ali xdrive.com. Gledal sem celo gmail drive a ta ne omogoca dodeliti crke disku in avtomatsko kopiranje ne morem izvesti.
Prosim za predloge.
'FireSTORM' ::
Only wimps use tape backup: _real_ men just upload their important stuff on ftp, and let the rest of the world mirror it ;)
* Torvalds, Linus (1996-07-20). Post to linux.dev.kernel newsgroup. Retrieved on 2006-08-28.
Thumbs up!
Those penguins.... They sure aint normal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najbolj "robustno" prenesti veliko podatkov?Oddelek: Omrežja in internet | 1704 (1124) | b4d |
» | Backup app?Oddelek: Programska oprema | 2494 (1658) | imagodei |
» | Arhiviranje serverja s TAR - incremental in FTP na drugo lokacijo in email report - SOddelek: Operacijski sistemi | 1570 (1481) | Daedalus |
» | Siol placOddelek: Omrežja in internet | 2956 (2168) | Matheeew |
» | iscem prgram za delanje backupaOddelek: Programska oprema | 1045 (871) | noraguta |