» »

Gigaset in XP

Gigaset in XP

tilko ::

Zivjo!

Na netu sem najdu gonilnike za XP za Gigaset 3070. Zdej pa se mi stvar nonstop sesuva. Baza se lepo poveze na net, pol pa hocem kej najdt pa dobim blue screen. Cudno, glede na to, da sem dobil gonilnike na strani od siemensa in so napisani za XP.

lp, tilko

Tomi ::

Jaz imam na svojem serverju delujoče, če te zanima.
metrodusa.blogspot.com

Boško ::

Jaz sem pustu kr tiste iz CD-ja, pa dela vredu, sam včas me iz volje vrže!?! Zakaj to?
edino kaj sem naredu sem bazi bios flashu!

Tomi: Kaj so tvoji vozači kaj bolši? mislim, da bi odpravli tist diskonekt, ki se od časa do časa pojav!!

Ja, pa še to: kako se povezat oz prekint z drugo linijo, medtem ko si s prvo povezan?

L.p.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Boško ()

Dami ::

Moj frend si je dal zdej XPje gor in si nikakor ne more neta zrihtat. Ma 5.21 driverje (iz Siemensove strani) in tud firmware si je nadgradil. Zdej se mu vsaj hoče povezat (prej še to ne) sam mu vseeno ne dela.
Tomi, kire driverje maš ti?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Boeing ::

5.21 driverji za gigaset 3070 delajo kot pesmica... dal že na ene 3 mašine, pa nikol nobenih problemov...
morte razpakirat, pol pa samo povedat, kje so ti fajli, pa naj xp-ji sami najdejo driverje in naložijo... najboljši način zaenkrat !
LP
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Tomi ::

Ne bi vedel, kateri so, vem samo, da delajo kot ura, in drugega me nič ne zanima. Samo jih je potrebno namestiti tako, kot je povedal Boeing.
Drugače pa jih imate tukaj, server vedno dela.
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
122360 (2239) Mac Gyver
»

Fax preko ISDN

Oddelek: Pomoč in nasveti
161367 (1225) romario