Forum » Pomoč in nasveti » Problem z driverji pri prenosniku HP Pavilion dv6000
Problem z driverji pri prenosniku HP Pavilion dv6000
clarc ::
Lep pozdrav!
Pred kratkim sem si kupil prenosnik HP Pavilion dv6000 (intelov procesor). Ker nisem želel imeti Viste, sem si namestil Windows XP.
Zdaj pa imam probleme z driverji - nekaj sem si jih sicer namestil iz HP-jeve strani za moj model prenosnika, vendar mi še vedno ne prepozna mrežne kartice.
Vsakič ko zaženem windows mi napiše, da je najdena nova strojna oprema ter naj namestim gonilnik za ethernet controler...
Mi lahko kdo razloži kako se pravilno namestijo driverji ter ali jih je potrebno namestiti po kakem vrstnem redu itd.? Kako naj rešim tale problem z mrežno kartico? Lp
Pred kratkim sem si kupil prenosnik HP Pavilion dv6000 (intelov procesor). Ker nisem želel imeti Viste, sem si namestil Windows XP.
Zdaj pa imam probleme z driverji - nekaj sem si jih sicer namestil iz HP-jeve strani za moj model prenosnika, vendar mi še vedno ne prepozna mrežne kartice.
Vsakič ko zaženem windows mi napiše, da je najdena nova strojna oprema ter naj namestim gonilnik za ethernet controler...
Mi lahko kdo razloži kako se pravilno namestijo driverji ter ali jih je potrebno namestiti po kakem vrstnem redu itd.? Kako naj rešim tale problem z mrežno kartico? Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1596) | AlphaOne |
» | Laptop Toshiba in slušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (1121) | SimplD |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8662 (5111) | d4rko |
» | Dolgo nalaganje WindowsovOddelek: Operacijski sistemi | 2909 (2314) | Tonći |
» | Ne morem usposobiti ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1259 (1065) | Dragy |