» »

Flash stran[how to]

Flash stran[how to]

kocba ::

Hei!

Podjetje bi rado imelo predstavitveno stran. Ker so vsi v tem podjetju pahnjeni na vizualni izgled, sem razmisjal, da bi jim naredil stran v Flash-u. Ceprav sam flash-a ne podpiram, sem mislo, da bi mogoce samo za predstavitev podjetja, taksna stran izpadla odlicno. Pa sem vizualno privlacna bo, ko se bo nekaj premikalo gor pa dol.

Zanima me na kaksen ancin lahko jaz flash free template oblikujem. Probal sem nekaj, vendar mi ni slo.
Je možno pri flash straneh uporabiti bazo?

Pa se za eno vprasanje. Se le bolj splaca narediti eno stran v phpju s lepim designom kot flashu? Flash vem, da je pocasen.
Je pa res da na zacetku hocejo imeti uvodna flash predstvaitev.

Sem pac novinec v flashu :$

lp

mte ::

Se le bolj splaca narediti eno stran v phpju s lepim designom kot flashu?

Vsekakor in to še toliko bolj, če si novinec v flashu.

Je pa res da na zacetku hocejo imeti uvodna flash predstvaitev.

Če tako želijo neko predstavitev v flashu, pa naj jo imajo, recimo na prvi strani ali pa na posebni strani s predstavitvijo. Nikakor pa ne svetujem, da je ta predstavitev narejena kot uvodna stran, ker definitivno izpade neprofesionalno, ne glede na mnenje šefa, ki se mu to zdi fajn samo ker misli, da je to kao nekaj naprednega, in to tudi če je lepo oblikovana.
Vprašaj šefa oz. kontaktno osebo, kolikokrat si je doslej ogledal take uvodne predstavitve.

Ne pozabi, bistvo spletne strani je čim hitrejši dostop do informacij. Čakanje na to, da se menu počasi pripelje iz desne proti levi (oz. kakorkoli že) pač to ni, sploh če nekdo iste informacije rabi večkrat. Oviranje uporabnika je precej neprofesionalno.
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletne strani danes

Oddelek: Izdelava spletišč
324721 (3847) hendriks
»

Kako se vam zdi ta stran

292616 (1570) strictom
»

Pokomentirajte stran...

111488 (1177) njok
»

Iščem Izdelovalca spletne strani!!!!!!!!!!!

423134 (2269) Matev
»

Izdelava spletišča v Flashu

222340 (2014) [MYTiX]

Več podobnih tem