» »

Pokomentirajte stran...

Pokomentirajte stran...

Poletnik ::

Pravkar sem končal z izdelavo spletne strani in me zanima kaj vi mislite o strani... Vsak komentar dobrodošel.

www.zigzag.si

Lp
http://www.norestrani.com

jubax ::

stran mi je zelo všeč, razen na ptvi strani me motijo tiste pike, pod marketingom

pivmik ::

Bolj težko rečem, da je to spletna stran, prej neka spletna predstavitev, saj je popolnoma v Flashu.
Stran je lepa, ful stajliš in zelo dobra thenična izvedba v flashu.
Mislim pa da neprimerna za neko spletno trgovino. Bolj bi bila za kakšno predstavitev enega novega izdelka, nekega umetnika, fotografa ipd...
PA font v menuju je rahlo neberljiv.
LP, Gregor GRE^

Mulh ::

V Operi ne dela ? :S

Ne vem zaka ne bi delala? Maš instaliran flash player 8?

gregy ::

pozorno preveri tele tvoje poštne stroške .. ali si vedel, da ...

- če poštar prinese tebi denar domov, plača stranka 4% od vrednosti kupnine ...
- da če pošta nakaže kupnino na tvoj TRR (seveda moraš ti že prej napisati virman), plača stranka 1% od vrednosti kupnine oz. najmanj 140 SIT

.. tega jaz nisem vedel, dokler nas stranka ni napi*dila zakaj zavajamo kupce z neresničnimi podatki okol poštnine ... od tedaj naprej, mislim, da smo edini, v naši branži v Sloveniji navajamo resnične stroške .. ker jih scripta sama izračuna .. do 20g in nad 20g pošiljka. Morda s tem izgubimo kakšno stranko, ker imajo drugi "cenejšo" poštnino .. ampak na dolgo stezo ... smo pa zmagovalci :) :D

;-) ::

@Zivcek pomoje maš ti probleme mal a ne???

V Operi dela tvoja stran, brez skrbi-preizkušeno na dveh kompih-z dvema različicama opere 9beta in tiste prejšnje...

Lepo Lepo, mi je všeč stran.

Mulh ::

Da jaz sem imel probleme, sedal dela vredu, se opravičujem...

P.S. Lepo narejena stran ;)

bzp ::

Sori, men ni vsec ... flash za spletno trgovino? Zanimiva odlocitev. Fonti so rahlo neberljivi ... ce izberes povezave, pa potem strani naprej, ko prides nazaj na prvo stran, je napis povezave ostal od prej sredi strani ... pri kolesih daj kvadratno polje kjer se lahko klika, ne samo direktno na sliko ... kosarica se med golf oddelkom in kolesi ne prenasa ... Je pa lep design :)

Hvala za komentarje...

Košarica se med golfom in kolesi ne prenaša, ker gre za ločene "trgovine" in zato tudi dva naročila...

Font na začetku vem da je malo naberljiv, ampak je to Silverlinov font oz. v tem stilu imajo narejene vse kataloge itd...

lp

mte ::

Če že greš delat stran v flashu, naj bo vsaj uporabna. Kako hudiča naj uporabin Back gumb v brskalniku če ne dela?
lp

njok ::

Ce se osredotocim na kritike in ce pustimo accessibility/usability ob strani, potem moram rect, da je izbira fontov precej neposrecena. Mogoce bi se dalo z nastavitvami glajenja kaj izboljsat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

usnjarna-grcar.si

Oddelek: Izdelava spletišč
243160 (2487) Icematxyz
»

Ocena designa

Oddelek: Izdelava spletišč
402642 (1470) pickle_rick
»