Forum » Omrežja in internet » wireless in daemon spy
wireless in daemon spy
anjos ::
Pozdravljeni,
imam eno težavo, in sicer: na laptopu gori modra/rdeča lučka za wireless internet,kar pomeni,da če gori modra je wireless vzpostavljen, če gori rdeča ni brezžičnega omrežja. Modem za brezžično omrežje deluje, tako da je problem v laptopu.
Ko gori rdeča lučka in želim laptopa ugasnit, se vedno prikaže: Dokončevanje programa Daemon spy... Ta program sem iskala v iskanju-datoteke mape, iskala v "dodaj/odstrani programe", a računalnik ga nikjer ne najde. Sigurna sem, da ravno ta program onemogoča povezavo z wirelessom, saj ko je z brezžičnim vse ok, se daemon nikoli ne prikaže. Antivirusni program (Avast) in Spyboot nič ne zaznata...
A mogoče kdo ve kako se rešiti očitno tega virusa ali karkoli že je,da bo brezžično omrežje spet delovalo (žični internet seveda dela)...
Hvala za odgovore
imam eno težavo, in sicer: na laptopu gori modra/rdeča lučka za wireless internet,kar pomeni,da če gori modra je wireless vzpostavljen, če gori rdeča ni brezžičnega omrežja. Modem za brezžično omrežje deluje, tako da je problem v laptopu.
Ko gori rdeča lučka in želim laptopa ugasnit, se vedno prikaže: Dokončevanje programa Daemon spy... Ta program sem iskala v iskanju-datoteke mape, iskala v "dodaj/odstrani programe", a računalnik ga nikjer ne najde. Sigurna sem, da ravno ta program onemogoča povezavo z wirelessom, saj ko je z brezžičnim vse ok, se daemon nikoli ne prikaže. Antivirusni program (Avast) in Spyboot nič ne zaznata...
A mogoče kdo ve kako se rešiti očitno tega virusa ali karkoli že je,da bo brezžično omrežje spet delovalo (žični internet seveda dela)...
Hvala za odgovore
TESKAn ::
Po kratkem googlanju je ta programčič del daemon tools - ov od verzije 4 naprej. Pogooglaj za rešitev, ni tako težko:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
jan01 ::
To te bo izučilo, da med instalacijo ne klikaš samo next, i agree, finish in tudi kaj prebereš. Ko snemaš nikoli ne obkjlukaj nobenih instalacij toolbarov, vedno izberi, da nočeš nič dodatnega posnet, vedno izberi možnost, da nočeš nič pomagati(=reklame)...
anjos ::
Na googlu sem našla ta program, vendar kako naj naredim unistall,če pa tega programa na laptopu sploh ne najde...pogledala sem vsepovsod, tudi v system32 kot piše na njihovi spletni strani(če bi program slučajno bil starejši), a ga nikjer ni...
Naj cel program instaliram še enkrat in ga potem unistalliram? Ne bo spet ostalo kaj na računalniku?
Naj cel program instaliram še enkrat in ga potem unistalliram? Ne bo spet ostalo kaj na računalniku?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri AP (access point)?Oddelek: Kaj kupiti | 4151 (2098) | ToniT |
» | Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22291 (9259) | betko007 |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1587) | AlphaOne |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7814 (7160) | ArchNem |
» | Rdeča lučka na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 3000 (2865) | gorenjc |