» »

Sony HDR-CX6

Sony HDR-CX6

gobec ::

Zanima me kaj menite o tej kameri? Podatke snema na memory stick. Snema v HD formatu, zato me zanima tudi kako je z montažo. Je možno da bi mel kakšne probleme z pinnaclom (zajemanje take kvalitete(HD) ali zaradi memory sticka) ? Opozorili so me tudi da naj bi mogel imeti kr dobro mašino za zajemat tako kvaliteto.

gobec ::

Kaj nobeden ne ve nič glede tega? Neki sem prebral in sem ugotovu da u bistvu imaš 2 možnosti za posnet hd kvaliteto filma na dvd. Ali z bluerayem ali pa z hddvd. Obstaja še kakšna druga možnost? Vem da obstaja HD WMP ampak to je pač samo za računalnike (z windows operacijskim sistemom), kot sem razumu.

aljazh ::

Pred parimi dnevi sem se v službi nekaj časa igral s tole kamero. Zajem kot tak ni problem, ker posnetke tako ali tako pretočiš preko USB kot čisto običajne datoteke. Glede montaže v HD pa težko povem kaj koristnega, ker sem snemal in montiral v SD.

Sicer me je kamera pozitivno presenetila - sliko ima zelo dobro; tudi pri malo svetlobe kamera hitro izostri, slika pa ima zelo malo šuma. Ena stvar, ki meni osebno ne leži, je upravljanje preko touch screena. Čisto vse nastavitve so preko menijev, za to pa moraš tapkat po ekranu.

No, pa še tole - na 4GB memory stick gre menda okoli pol ure posnetkov v maksimalni HD ločljivosti. Ne pozabi torej k ceni kamere prišteti še vsaj nekaj Memory stickov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero HD kamero - domača uporaba

Oddelek: Zvok in slika
295193 (2953) einstein :P
»

Katero kamero (HDD) naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
294978 (3914) 5er-->
»