Forum » Strojna oprema » Asus A6Km problemi (tv-out in čudni zvoki)
Asus A6Km problemi (tv-out in čudni zvoki)
Glicerin ::
Sm lastnik prenosnika Asus A6km pri katerem sem opazil nekaj čudnih stvari. Bratu se je zaljubilo da bi gledali filme na tv-ju. in glej ga zlomka, NE-dela. Prenosnik ima grafično nvidia geforce 7300Go. Brskal sm po internetu poiskušal z programom tvtool a več kot črnega ekrana na prenosniku in prisilnem restartu nism dosegel.
Pred časom pa se je pojavila še druga stvar. Iz računalnika prihaja nek čuden zvok. Vsake toliko časa se v prenosniku zasliši "klik". Nekako se mi zdi da prihaja iz desne strani, mogoče iz diska?
Do konca marca je računalnik še v garanciji tako da bom kar tja nesel pa pregledajo.
lp
Pred časom pa se je pojavila še druga stvar. Iz računalnika prihaja nek čuden zvok. Vsake toliko časa se v prenosniku zasliši "klik". Nekako se mi zdi da prihaja iz desne strani, mogoče iz diska?
Do konca marca je računalnik še v garanciji tako da bom kar tja nesel pa pregledajo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bliskanje iz vtičniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7692 (4815) | negotiator |
» | RAM za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2481 (2221) | slitkx |
» | Težave s HP prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 4267 (3997) | Assassub |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3878 (2846) | solatko |
» | Težav z prenosnikom- ACEROddelek: Strojna oprema | 2347 (1685) | c00L3r |