Forum » Kaj kupiti » Izbira LCD tv med dvema modeloma Sony
Izbira LCD tv med dvema modeloma Sony
gandolfini ::
Kupujem tv pa ne vidim razlike po specifikaciji med
KDL-32S3000K
in
Sony KDL-32P3000
Je pa razlika v ceni 150 eur, zdaj ce je kdo tu gor ki bi mi znal povedati, kaksna je razlika med modeloma, ali je KDL-32S3000K
samo novejsi model z identicno tehnologijo in drazji samo ker je novejsi model...
hvala za pojasnilo
KDL-32S3000K
in
Sony KDL-32P3000
Je pa razlika v ceni 150 eur, zdaj ce je kdo tu gor ki bi mi znal povedati, kaksna je razlika med modeloma, ali je KDL-32S3000K
samo novejsi model z identicno tehnologijo in drazji samo ker je novejsi model...
hvala za pojasnilo
pajanko ::
S3000 ima vgrajen DVB-T (mpeg2) IN DVB-C (digitalna kabelska) tuner ter en HDMI vhod več.
P3000 ima pa nekaj lastnosti pri zvoku več.
P3000 ima pa nekaj lastnosti pri zvoku več.
gandolfini ::
Hm..DVB-C (digitalna kabelska)
a je to pomembno, ker jaz iscem tv za staro mamo, ki ima ze ima kabelsko(analogno?) priklopleno na stari tv,
a bo mogoce sla kabelska cez par let na digitalno kabelsko in bi je dobro da ima nov lcd tv DVB-C tuner?
a je to pomembno, ker jaz iscem tv za staro mamo, ki ima ze ima kabelsko(analogno?) priklopleno na stari tv,
a bo mogoce sla kabelska cez par let na digitalno kabelsko in bi je dobro da ima nov lcd tv DVB-C tuner?
pajanko ::
Mogoče tvoj ponudnik že podpira digitalno kabelsko. Prehod na digitalno kabelsko posej verjetnosti bo, slika je boljša. Če se ti pa splača dati več za par let čakanja?...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup TVja - cca 81 cmOddelek: Zvok in slika | 1757 (1649) | faithy |
» | Vaše Mnenje - nakup LCD TVOddelek: Zvok in slika | 6143 (4614) | thundercat |
» | LCD televizor do 1.200€Oddelek: Kaj kupiti | 2720 (1960) | R-S-LoVe |
» | LCD TV do 650 evrov;Oddelek: Kaj kupiti | 3663 (2950) | ant |
» | Ali bi kupili SONY KDL- 40P3020 HD readyOddelek: Zvok in slika | 1584 (1584) | mihasus |