» »

Izginotje particije

Izginotje particije

Kunte ::

V računalniku imam tri diske pogon #1 - WDC WD2500AAJB-00TYA0 (232 GB)IDE ,pogon #2 - HDS722512VLAT80 (115 GB) IDE in pogon #3 - ST3500320AS (465 GB) S-ATA .Na pogonu #3 - ST3500320AS (465 GB) sem prtiinstalaciji vindows Vista napravil dve particiji.Na eno sem instaliral Visto druga pa je zaenkrat ostala prazna.Po nekaj dneh sem opazil v raziskovalcu ,na ikoni od druge particije rdeči vprašaj,vendar takrat temu nisem posvečal pozornosti .Pozornost mi je pritegnila mankajoča particija.V upravitelju računalnika pot shramba /upravitelj diskov mi pokaže particijo ne določi po ji nobene črke.Če poskušam particijo formatirati se izpiše opozorilo Prišlo je do nepričakovane napake. Več informacij o napaki je navoljo v dnevniku sistemskih dogotkov.Zaprite konzolo za upravljanje diska ,nato znova zaženite upravljanje diska ali računalnik.kak o naj povrnem izgubljeno particijo.;((
LP Kunte

krneki0001 ::

Desni gumb na particijo brez določene črke pogona in boš videl naprej kaj za narest. Prvo jo moraš aktivirat, da bo sploh delovala.

Kunte ::

Dovoli mi aktiviranje particije ,ne dodeli pa mi črke.Poskusil sem formatirat vendar se pojavi isto obvestilo.
LP Kunte

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prostor na trdem disku

Oddelek: Pomoč in nasveti
383398 (3124) boogie_xlr
»

Priklop drugega SATA diska

Oddelek: Strojna oprema
202909 (2493) amigo_no1