Forum » Strojna oprema » Izginotje particije
Izginotje particije
Kunte ::
V računalniku imam tri diske pogon #1 - WDC WD2500AAJB-00TYA0 (232 GB)IDE ,pogon #2 - HDS722512VLAT80 (115 GB) IDE in pogon #3 - ST3500320AS (465 GB) S-ATA .Na pogonu #3 - ST3500320AS (465 GB) sem prtiinstalaciji vindows Vista napravil dve particiji.Na eno sem instaliral Visto druga pa je zaenkrat ostala prazna.Po nekaj dneh sem opazil v raziskovalcu ,na ikoni od druge particije rdeči vprašaj,vendar takrat temu nisem posvečal pozornosti .Pozornost mi je pritegnila mankajoča particija.V upravitelju računalnika pot shramba /upravitelj diskov mi pokaže particijo ne določi po ji nobene črke.Če poskušam particijo formatirati se izpiše opozorilo Prišlo je do nepričakovane napake. Več informacij o napaki je navoljo v dnevniku sistemskih dogotkov.Zaprite konzolo za upravljanje diska ,nato znova zaženite upravljanje diska ali računalnik.kak o naj povrnem izgubljeno particijo.
LP Kunte
krneki0001 ::
Desni gumb na particijo brez določene črke pogona in boš videl naprej kaj za narest. Prvo jo moraš aktivirat, da bo sploh delovala.
Kunte ::
Dovoli mi aktiviranje particije ,ne dodeli pa mi črke.Poskusil sem formatirat vendar se pojavi isto obvestilo.
LP Kunte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prostor na trdem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3398 (3124) | boogie_xlr |
» | Priklop drugega SATA diskaOddelek: Strojna oprema | 2909 (2493) | amigo_no1 |
» | Sistem sicer zazna nov disk, ki pa ga ni v Moj računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1110) | strajnarR |
» | Zunanji eSata preneha delovati?Oddelek: Strojna oprema | 2362 (2028) | thebaloh |
» | sata disk in dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1738) | Kunte |