» »

CETWAR!!!!

CETWAR!!!!

Night golfer ::

Pozdravljeni!
pred kratkim, sem zasledil tole igrico, katero sem takoj vzljubil. Ker pa sem opazil, da je igrica še precej nova, sem se odločil da jo predstavim ''širši'' javnosti. No kaj še čakate! Kliknite na spodnji link in upišite kodo, ter se registrirajte in se pridružite moji vojski. Z veseljem vas bom sprejel.
PS:V igri se lahko lahko potegujete tudi za bogate nagrade.

Cetwar.com - MMORPG

LP in nasvidenje

// edit moderatorja - naredil link in odstranil spam del

bluefish ::

jap, če že tako "dobronamerno" oglašuješ igro vsaj objavi "čisto" povezavo ali pa povej, kaj drugače naredi.

DimmniBurek ::

Še ena "Travian-like" pizdarija o kateri bojo vsi govorili in mi spet nabijali glavo naj se registriram in igram v njihovem klanu. Thanks but no thanks. So boljše igrce na svetu za igrat:\ |O
There Is No Stronger Drug Than Reality

MihaFirst ::

Ker pa sem opazil, da je igrica še precej nova, sem se odločil da jo predstavim ''širši'' javnosti. No kaj še čakate! Kliknite na spodnji link in upišite kodo, ter se registrirajte in se pridružite moji vojski. Z veseljem vas bom sprejel.

Ljudje si izmišljujejo vse bolj bedne fore :D

marnit ::

Zakaj bi se pridružil tvoji vojski, če lahko naredim svojo, pa te prefukam :D :P

Night golfer ::

No fora je v temu, da če se prijaviš kot moj vojak, boš dobil nekaj keša od mene, jaz pa dobim vojake. Kadarkoli pa me lahko zapustiš in me nato ''prefukaš''. Tko da če se pri nekomu prijaviš je korist na obeh straneh. Kar pa se tiče moje ''bedne fore'' (no malo je u bistvu res bedna) je pa res da je igrica nova in jo še ne pozna veliko ljudi . No če pa se hočete prijaviti na ''čisti povezavi'' lahko greste na www.cetwar.com pa je. Povem vam samo tole, da boste potem dobivali manj denarja, pa še pomagam vam lahko. No v glavnem upam da nisem nobenega razjezil.

LP

Tilen ::

Zdaj te bomo pa nabili, ko vemo kdo si! >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Davids84 ::

Evo še moj link.pa hvala za klike.
lp
Cetwar

// odstranil spam

Zgodovina sprememb…

Gandalfar ::

brez refeeral linkov prosim

DimmniBurek ::

Dejmo vsi ostali slo-techovci narest armijo in prefukat Nebulosa:D
To bi blo legendarno>:D
There Is No Stronger Drug Than Reality

bluefish ::

saj za finto sem se registriral, vendar je igra totalen bluz - dolgčas na kubik in še kaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Company of Heroes Online (sedaj kot brezplačna večigralska igra) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
537760 (6446) st0jko
»

Kako ste prišli na S-T forum?

Oddelek: Loža
453137 (1852) Prospekt
»

ROME - Total War

Oddelek: Igre
352262 (1446) begy
»

Čisto novi forum o računalništvu