Forum » Omrežja in internet » Čisto novi forum o računalništvu
Čisto novi forum o računalništvu
rojniki ::
vsi ki kaj ne veste glede racunalnistva pridte na http://racunalniki.3.forumer.com pa vam bom z veseljem pomagal rešiti.res je da je stran čisto nova in da še nima uporabnikov bi vas pa prosil da vas čim več pride gor in se registrira in tako pomaga drugim ki ne vejo rešiti težavo.
hvala lepa
hvala lepa
border
Trinitron ::
Ja sej je že skrajni cajt, da se je spet pojavil en forum... Nenazadnje ni nobenega novega že cel teden.
Dejte res že nehat s tem. Pa ka mislite? Da bojo kr usi slo-techovci navalili al kaj?
Dejte res že nehat s tem. Pa ka mislite? Da bojo kr usi slo-techovci navalili al kaj?
Doman ::
Board Statistics
Board Stats Our members have made a total of 14 posts
We have 3 registered members
hehe
Board Stats Our members have made a total of 14 posts
We have 3 registered members
hehe
mmmato ::
Wow hudo!
Jst se bom kar poslovil od slo-techa in registriral na tvojmu forumu.
Se mi pa zdi da imaš za začetek premalo oddelkov.
Jst se bom kar poslovil od slo-techa in registriral na tvojmu forumu.
Se mi pa zdi da imaš za začetek premalo oddelkov.
perci ::
Morm rečt, da jst bi se preselu na njegov forum, če bi vsaj dal hyperlink na forum, tko se mi pa niti ne da copypejstat.
Swiwer ::
Ampak blagor tem najstnikom, kolk majo prostega casa. Kaj bi dal da bi bil spet 15 (ampak z obstojeco pametjo). :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Swiwer ()
Trinitron ::
Ubistvu je slo-tech začel kot spletna stran o računalnštvu z novicami, testi, članki... Ko so dobili uporabnike so dodali forum (popravte me, če ni res)
nurmaln ::
Jest sm pa prepričan, da če mi ves folk na slo-techu ne zna pomagat mi bo pa sigur kakšen od unih treh znal. Sam smola k jim spletna stran ne dela
krneki0001 ::
Ubistvu je slo-tech začel kot spletna stran o računalnštvu z novicami, testi, članki... Ko so dobili uporabnike so dodali forum (popravte me, če ni res)
No začel ga je Luni, potem sta se pridružila bigfoot in sergijo, mal kasnej pa mato in jaz. Skupaj smo pisali novice za slo tech in počas se je delal forum. Pa dons poglejte, kam je prišel slo-tech od takrat.
PaJo ::
No ja, nekateri smo pa pri vsej tej zadevi celoten cas v ozadju
Drugace so pa res bile prvo novice in clanki, sele malo kasneje forum, ampak to je ze vse zgodovina.
Drugace so pa res bile prvo novice in clanki, sele malo kasneje forum, ampak to je ze vse zgodovina.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
sleby ::
ja zacetki slo-techa so bli smesni:) ena stran z novickami in to je to:> bi blo zanimivo vidt prvo stran ce ma se kdo kje:)
OmegaBlue ::
Prvotni slo-tech še obstaja - varno spravljen v arhivu :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
overlord_tm ::
Ampak blagor tem najstnikom, kolk majo prostega casa. Kaj bi dal da bi bil spet 15 (ampak z obstojeco pametjo). :-)
Itak ne rabš več ko 5minut za tole zadevo . Meni se zdi škoda časa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anualno sentimentalno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Obvestila | 13331 (5650) | D3m |
» | Zakaj smo vsi tako komercialni?Oddelek: Slo-Tech | 1559 (1003) | sketch |
» | kaj rajši slo-comp al slo-techOddelek: Slo-Tech | 2637 (1769) | goba |
» | kakšno domeno za rač. stran ?Oddelek: Omrežja in internet | 2023 (1756) | Yohan del Sud |