Forum » Kaj kupiti » Kje se da kupit tipkovnica, ki se razpolovi
Kje se da kupit tipkovnica, ki se razpolovi
viper ::
Iscem tipkovnico, ki se lahko da na pol - u dva dela, ki se fizicno locita. A jo je kdo vidu kje u Sloveniji. al pa ce ma kdo tako doma in jo proda - menja za novo navadno.
ali pa ce kdo ve kako se priklopi dodatni del tipkovnice - samo stevilke, ki se da kupit. ali se to priklopi lepo poleg navadne tipkovnice, ali kako drugace.
princip: rad bi, da bi s frendom igrala skup na enmu PC-ju, in se ne tiscala za eno tipkovnico.
lp
ali pa ce kdo ve kako se priklopi dodatni del tipkovnice - samo stevilke, ki se da kupit. ali se to priklopi lepo poleg navadne tipkovnice, ali kako drugace.
princip: rad bi, da bi s frendom igrala skup na enmu PC-ju, in se ne tiscala za eno tipkovnico.
lp
rc-car ::
Hehe..
Če bi rad tako tipkovnico samo za igranje, potem si raje kupi en joystick.. Najbolj navadne dobiš ceneje kot tipkovnico (sploh pa tako - posebno)
:)
Če bi rad tako tipkovnico samo za igranje, potem si raje kupi en joystick.. Najbolj navadne dobiš ceneje kot tipkovnico (sploh pa tako - posebno)
:)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
rc-car ::
Potem kupi pa še en joystick ;)
Samo, boš moral kupit ga recimo z USB vhodom, ker drugje najbrž nimaš več prostora..
Samo, boš moral kupit ga recimo z USB vhodom, ker drugje najbrž nimaš več prostora..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
viper ::
:\\ :( :| :O 8-O :'( asdfgh .... swashta .... tut to sem ze meu idejo. AMPAK .... vedno je neki ampak .... ce je mozno tipkovnico, bom vzeu tipkovnico. ker bi igral se kaj drugega ne sam igre na joystick .... btw prou zakon je ko igrata dva na tipkovnici en pa na volanu dirke ... hehhe
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup igralne palice/JoystickaOddelek: Kaj kupiti | 1144 (1090) | opeter |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8333 (6813) | Dr_Andy |
» | Iščem Joystick priključek/pretvornikOddelek: Pomoč in nasveti | 1792 (1693) | Macx95 |
» | Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11265 (6294) | mzidy |
» | Yoystick ali pad?Oddelek: Kaj kupiti | 1311 (1182) | boštjan |