Forum » Pomoč in nasveti » Težave z igrami
Težave z igrami
billgates ::
Mam problem. Včeraj mi je zaslon pokazal moder zaslon ko sem igral cod2. Pisalo je da je kriv ati gonilnik. Danes sem naložo gonilnike 8.1 in sem prej hotel igrati alien versus predator 2. Pisalo mi je nekaj da ni d3d emulacije, ko mi sicer nikoli ni. Pravkar sem hotel zaigrati FIFA 08 in mi pokaže opozorilo, da igra zahteva 3d graphic accelratorja. To se mi je že zgodilo in sem dav restart računalnika, ki je vedno zalegel. Vendar danes to ne gre. V čem je torej problem? (grafična je Radeon 9550 z 256 ram)
Spike Edin ::
Ja kako pa to da BIll Gates ne zna popraviti problema? Šalo na stran Ali si namestil najnovejše gonilnike z uradne strani ATI?
The PC Doctor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spike Edin ()
gruntfürmich ::
pri meni so bli najnovejši driverji zanič - igral sem na open gl. morda so tudi za d3d zanič.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
R33D3M33R ::
Za 9xxx serijo je najboljša verzija 5.12, novejših nikar ne nameščaj, ker je čisto brezveze.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Zdaj sem napako nekako rešil z obnovitvijo sistema. Sam zaj pa mam verjetno neki problem s segrevanjem grafe, a moja grafa podpira, da bi pogledo kolk je temperatura, ker se mi zdaj računalnik resetira v 10 minutah ko igram fifo 08.
PINki ::
Če se restarta je pregrevanje proca ali pa slab napajalnik. Če komp "zmrzne" in ne dela nič (ugasne se pa ne) je verjetno grafa overheated.
Pr meni je tk, da se najprej čist "zamrzne" pa je en čas črn zaslon, računalnik se ne odziva na nič, se zaslon ugasne kot da sploh ne bi bil računalnik prižgan(kao save-power mode) in pol ga lahk še samo resetiram. Drgač se pa včasih tut kr sam resetira.
V idle mi zdaj v speedfanu kaže: Temp1: 32C, Temp2:47C, HD0:36C
za temp1 in 2 ne vem kaj naj bi blo kaj, verjetno je proc temp2?
za temp1 in 2 ne vem kaj naj bi blo kaj, verjetno je proc temp2?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1192) | Kreddy |
» | račuanlnik se mi samodejno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1303 (966) | solatko |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4244 (3475) | Pyr0Beast |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3951 (3163) | antraxxx |
» | Merjenje T grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1189) | orka |