Forum » Omrežja in internet » nika n95 in asus p5k-c wifi editon wireless internet
nika n95 in asus p5k-c wifi editon wireless internet
Good Guy ::
ok mam problem..
z mojo nokio bi rt dostopu do neta prek ap(access point) antence k jo mam prklopleno na matično
in problem je k ne vem kako jo nastavt.. mam možnosti ad-hoc in pa infrastructure sm oboje že probu, brez in z zaščito WEP/WPA....
nokia omrežje najde. se povezuje vendar mi vrže error dostopna točka se ne odziva, čeprav se v programu za konfiguriranje access ponita vidi da se je nokia konektala..
ma kdo podobne probleme? oz kako rešiti moje
hvala
z mojo nokio bi rt dostopu do neta prek ap(access point) antence k jo mam prklopleno na matično
in problem je k ne vem kako jo nastavt.. mam možnosti ad-hoc in pa infrastructure sm oboje že probu, brez in z zaščito WEP/WPA....
nokia omrežje najde. se povezuje vendar mi vrže error dostopna točka se ne odziva, čeprav se v programu za konfiguriranje access ponita vidi da se je nokia konektala..
ma kdo podobne probleme? oz kako rešiti moje
hvala
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začenja se doba Symbian^3Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 10045 (5773) | umexteacher |
» | Wlan na Noki N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 2207 (841) | Voluharr |
» | Simobil, symbian, katerega?Oddelek: Kaj kupiti | 2050 (1683) | Klemenn |
» | NOKIA E60/E61/E70/E65/N80/N95 - SIOL VoIP - NASTAVITVE za cenejše oz, brezplačne klicOddelek: Mobilne tehnologije | 5829 (5278) | Apple |
» | Bluetooth USB za 25kSIT!?Oddelek: Kaj kupiti | 1395 (1197) | bastadu |