» »

nočne more

nočne more

1
2
»

PacificBlue ::

@Saša

Imaš prav..Hvala za opozorilo. Shizofrenija

@Ejsi Disi

Tudi ti imaš prav;) ...Najbrž si že opazil(no saj si;) da se verjetno edini ne strinjam z znastvenimi razlagami, oziroma razlage iščem bolj v ezoterični sferi.Zato sem tudi rekel, da bi bolj kot zdravnikova pomoč prišla prav pomoč duhovnika ali ene osebe(medija), ki ima s tem(izganjanjem duhov) izkušnje. Zdravnik(ali tudi psihiater) ne moreta pozdraviti tega z pogovorom ali z tabletami, ker to se ne dogaja v glavi te gospe..Če se prav spomnim je Occult rekel, da te pojave opaža in sliši tudi njegova babica.

jype ::

PacificBlue> Zdravnik(ali tudi psihiater) ne moreta pozdraviti tega z pogovorom ali z tabletami, ker to se ne dogaja v glavi te gospe..

Seveda se.

PacificBlue> Če se prav spomnim je Occult rekel, da te pojave opaža in sliši tudi njegova babica.

Narobe se spomniš.

PacificBlue ::

@jype

Moram te popraviti..


Že,da ji ne more nobeden nič ampak ji je preveč grozno,da se to preveč ponavlja.V mislih je imale to kar si povedal pa tudi misli,da jo je gdo preklel nevem no čudne reči pa tud v hiši se dogajajo mal čudne reči tudi babica vse šliši pa skoz kriči no je že stara ampak zmeraj kot da so nekakšne osebe prisotne.

jype ::

PacificBlue> Moram te popraviti..

Jaz pa tebe: babica in mama ne slišita istih oseb, saj so osebe (in zvoki, ki jih osebe povzročajo) v njunih glavah.

Brez težav lahko narediš eksperiment, v katerem ugotoviš, da bodo njuni doživljaji različni, tudi če doživljata pojav ob istem času v istem prostoru.

svenica ::

Zanimivo je, da vsi priporočajo strokovno osebo. Pol jih je razložilo, zakaj se to dogaja (sedaj če je to res, pa mora potrditi strokovna oseba), samo PAcificBlue trdi, da bi moral poklicati fajmoštra, da spravi izgubljene duše na ono stran.

Hvala bogu, se ti ne zdi? Saj smo v 2008, ne pa v srednjem veku. Daj postavi se pred ogledalo, pa se trikrat močno klofni okrog kepe ter nehaj razmišljati o traparijah.

PacificBlue ::

babica in mama ne slišita istih oseb, saj so osebe (in zvoki, ki jih osebe povzročajo) v njunih glavah.

Kako to veš? A si naredil eksperiment?

svenica ::

Nehaj se hecat, ker ni več smešno.

jype ::

PacificBlue> Kako to veš? A si naredil eksperiment?

Seveda.

Ejsi_Disi ::

Unready, zakaj pa jaz? Klofni se ti, pa pojdi lepo po vrsti vse še enkrat prebrat, da boš videl katero stran zagovarjam.
Rock n' roll ain't noise pollution!

strictom ::

A je možno, da so te lucidne sanje, dobre? Ne samo da so nočne more.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

WarpedGone ::

>> A je možno, da so te lucidne sanje, dobre? Ne samo da so nočne more.

Lucidne sanje so po definiciji dobre, razen če si morda kakšen hud sadomazo in se izživlaš nad sabo. No, pa tut v tem primeru je to mende pol fajn.

To kar človek opisuje je čisto klasična spalna paraliza in napol budno / napol speče stanje možganov oz. motnja spanja. Obstaja inštitu, ki se bavi samo s takšnimi težavami. Js sm mel obdobje, ko se mi je to pogosteje dogajal, zadnja leta pa se ne spomnem da bi blo kdaj. Če so težave prehude, je zdravnik pravi naslov. Se da pomagat, tko da brezveze trpet in pri luči spat (ki sploh ne pomaga).
Zbogom in hvala za vse ribe

Matev ::

>> A je možno, da so te lucidne sanje, dobre? Ne samo da so nočne more.


lucidne sanje so sanje v katerih se zavedaš da sanjaš

podobno kot nekakšen "holodeck"

Keyser Soze ::

Lucidne sanje naj bi bile vselej "dobre". Slabih sploh ni, saj se vedno dogaja tisto kar ti želiš. In če si želiš "slabega" je to v tistem moemntu za tebe verjetno "dobro". Vse je odvisno od POV.:D

Sam sem v mlajših letih (napadi astme) imel velikokrat grozne more (take in drugačne, od padanja in lomljenja kosti, do dušenja in raznih drugih poškodb). Sčasoma sem "more" spremenil v "odvisnost". Če temu lahko tako rečemo. O njih sem začel razmišljati kot o neke vrste simulatorju za naove dogodivščine. In tako sčasoma razvil svoje sposobnosti "lucidnih" sanj. OK, zadeva je še vedno v povojih. Ampak me čisto nič ne moti če sanjam kaj grozljivega, kvečjemu je podobno 1st person Half-Lifeu.>:D

Plus, pomoč, kot jo išče tule OCCULT in kot jo nudi PacificBlue samo še priliva olja na ogenj. Človeška domišljija je zelo, zelo razvejana. Možgani pa ne vedno poslušni. In ko nekdo nekoga "pumpa" z raznoraznimi, še bolj "eteričnimi" razlagami, namesto tistih zdravorazumskih, lahko vse skupaj po hitrem postopku eskalira v resne zdravstvene težave. Ker "duhove izženemo" in ostane zgolj v veliki meri zje***a psiha.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spalna paraliza (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9319098 (9771) Scorpia
»

Shizofrenija,psihoze ali....je to vse res...

Oddelek: Problemi človeštva
314327 (3284) Twy
»

Lucid Dreaming (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12621348 (17199) CleanPower
»

Igričarji sanjajo bolje

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
4712199 (10564) Lonsarg
»

[FORK] Duhovi, voodoo and things (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
675639 (4679) R33D3M33R

Več podobnih tem