Forum » Pomoč in nasveti » zvok na posnetkih
zvok na posnetkih
Rašo ::
kaj bi loh blo narobe, noče mi delati zvok na posnetkih ( na 24ur, youtube)? slika se normalno prikazuje, sam zvoka ni. drgač pa normalno dela zvok na filmih k jih gledam al pa, ko poslušam muziko, sam na internetih straneh noče delat, zdej ne da se mi ga formatirat sam zarad tega.
ris99 ::
Točno tako težavo imam tudi jaz. Pa sem že ponovno naložil flash player, pa še vedno ne dela. AVI, MPG in drugi filmi lepo delajo z zvokom.
Sem poskusil downloadat filmčke s posebnim programom, pa tudi ko je film na računalniku, zvok ne dela.
Kakšen nasvet, kje bi lahko bila težava?
Sem poskusil downloadat filmčke s posebnim programom, pa tudi ko je film na računalniku, zvok ne dela.
Kakšen nasvet, kje bi lahko bila težava?
nokia6310 ::
Ko sem imel jaz ta problem je pomagalo to, da sem od flash playerja zbrisal vse tudi iz registra in ponovno namestil zadnjo verzijo, potem je začel zvok delati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox in vtičnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3777 (2458) | Anney |
» | Zatikanje videov na YouTubeOddelek: Pomoč in nasveti | 3119 (2855) | Ale3š |
» | Ubuntu - za, protiOddelek: Operacijski sistemi | 6224 (5435) | Zero0ne |
» | zakaj ne dela zvok na internetu? (npr.:you tube..)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3745 (3632) | Dr_M |
» | ustavljanje videa po dveh sekundahOddelek: Zvok in slika | 1669 (1669) | OtoReper |